vrijdag 22 december 2017

Shot glaasjes bedrukken

Bestel moeiteloos online bij Pinkcube. Normaal gesproken zou dit extra onkosten betekenen. Wanneer u bedrukte shotglaasjes heeft, dan staat dit bedrukte borrelglaasjes altijd in de kast bij uw gasten met uw logo! Zo zorgt u ervoor dat uw naamsbekendheid toeneemt.


Bij ons vind je altijd de unieke shotglas waar iedereen blij van wordt. Binnen ons assortiment vind je onder meer keramiek, kleding en veel meer. Ben je op zoek naar unieke shotglas?


Het is vaak niet makkelijk een cadeau voor iemand te vinden. Hier een set van vier shotglaasjes met eigen foto. Meer dan 1glaasjes graveren? Mail of bel voor korting! Shotglaasje graveren met naam?


Dan is er echt niets leuker dan deze unieke shotglaasjes. Jij ontwerpt ze namelijk helemaal zelf. Voeg een naam of tekst toe in de editor en kies eventueel nog een van de vrolijke symbolen om het af te maken.


Een origineel en persoonlijk cadeau voor je vrienden op een verjaardag of je grappige neef tijdens Kerst. Zoekt u plastic borrelglaasjes, shotglaasjes of proefglaasjes? Dan zijn onze kleine plastic bekertjes de juiste keus.


Bedrukken tegen de laagste prijs! Bij PETglazenDirect kun je wijn- en borrelglaasjes snel laten bedrukken. Twee borrelglazen met foto, tekst of logo. Ideaal voor bedrijven en familiefeesten of als cadeau voor Vaderdag en verjaardagen van familie of vrienden.


Een duo borrelglazen of likeurglazen met eigen foto bedrukken Personaliseer hier Whiskyglazen met foto. De kleinste glaasjes, maar zeker niet de minste. Onze shotglaasjes zijn er voor de sterkere drankjes. Zorg ervoor dat ze opvallen en laat je shotglaasjes bedrukken met jouw logo. Kies voor zeefdruk of graveren.


Deze set van shot glaasjes zijn bedrukt met namen van gedistilleerde dranken. Een set van vier shotglaasjes met verschillende tekstprints. Het formaat van deze bekertjes of glaasjes is ideaal voor shots of schnapps.


Ook zeer goed te gebruiken als maatbekertje voor het maken van cocktails en andere drankjes. De shotglazen zijn niet geschikt voor een warme inhou . Uw boodschap glashelder overbrengen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts