donderdag 7 december 2017

Siemens garantie verlengen

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur met de verlengde garantie van jaar. Daarmee ontvangt u bovenop de jaar wettelijke garantie jaar verlengde garantie ! Garantieperiode gratis verlengen tot jaar op de motor van uw wasmachine. Bijzondere bescherming voor uw Siemens -huishoudtoestellen.


Al onze toestellen zijn producten van uitstekende kwaliteit waaraan u jarenlang plezier zult beleven.

De fabrieksgarantie bedraagt maanden. Wij hebben een speciale formule voor u bedacht: de Siemens Garantieverlenging die zekerheid . Siemens apparaten aangeschaft (hierdoor hadden we jaar garantie ) in het hogere segment. Onze vaatwasser ging stuk. Bosch biedt op haar Exclusiv-lijn de mogelijkheid om de garantie te verlengen tot jaar, dit is inclusief de standaardgarantie van jaar.


Gedurende deze acht jaar heeft u dekking op ontwerp-, product- of fabricagefouten. Mocht u binnen deze periode een dergelijke storing ontdekken aan uw product dan wordt het defect .

Goedemorgen, en een gelukkig nieuwjaar! Extra Garantie Siemens jaar algemene garantie. Naast de standaard garantietermijn van twee jaar krijgt u, wanneer u één tot drie apparaten koopt, drie jaar extra garantie op apparatuur van Siemens. U komt hiervoor in aanmerking, als u zich binnen maanden na levering online aanmeld of registreert. Siemens biedt een uitgebreide service, waar consumenten gebruik van kunnen maken door hun apparaat in ieder geval online te registreren.


Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een aanvullende garantie toe te voegen, bovenop de jaar verplichte garantie waar iedere consument bij een technisch . Bij aanschaf van minimaal inbouwapparaten van SIEMENS tegelijkertijd kunt u de garantie verlengen naar jaar. U komt in aanmerking voor de garantietermijn van jaar, als u zich . Om dit probleem het hoofd te bieden kunt u voor slechts een klein bedrag de garantie te verlengen van jaar na jaar na aankoopdatum. Tijdelijke actieprijs: € 5170.


Er bestaat een mogelijkheid om de garantieperiode van te verlengen. Speciaal op de Siemens extraKlasse producten wordt u de mogelijkheid geboden om de garantieperiode van jaar naar maar liefst jaar te verlengen ! Kan ik de garantietermijn van mijn product verlengen ? Ja, dat kan met een Service Plus Polis. Vertoont een product gebreken na de garantietermijn?


Ook dan heb je onder voorwaarden nog recht op reparatie of vervanging.

Eigenlijk is de Studioline een nieuw leven ingeblazen met een duidelijk exclusief distributie karakter. We houden dus de standaard Siemens productlijn, waar de topapparaten zich nu bevinden in de Studioline.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts