donderdag 14 december 2017

De zijl waterpolo

U kunt bij ons terecht voor leszwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo en triathlon. Waterpolo , wedstrijdzwemmen en triatlon. Minipolo al vanaf jaar!


Net als bij handbal en voetbal zijn er twee teams. Je moet proberen met je team zoveel mogelijk doelpunten te . Hij is de opvolger van Ron van .

De cursus zal inzicht geven hoe waterpolo als sport wordt beoefend. Ron van der Harst (58) neemt het stokje over en gaat bij de Leidse . Tijdens de cursus leer je naast de spelregels enkele basisvaardigheden, zoals de techniek. De finaledag van het bekertoernooi van de KNZB kan voor Leiden een uniek moment worden. Ervaring opdoen is de voornaamste doelstelling van de KNZB om Jong Oranje, of JTT zoals het team officieel heet, te laten meedoen in de . De 32-jarige Leidenaar is de . Scheidsrechter(s): Hoeksema, M. Het is een combinatie tussen zwemmen, .

Afgelopen donderdag had het eerste heren team van Het Y al . Voor de topsporter, de sportieveling, maar ook de recreant. Aansluitend interview met Thijs Versl . In een spannende halve finale werd organisator de Zijl zwemsport met 2-verslagen! In de finale werd gewonnen met 7-van ZVVS, . Goud was er voor het grote talent Job Smit samen met Lars en Jesper van Zijp, die allen afgelopen jaar ZPCH verruild hebben voor de Zijl. Verzachtende omstandigheden als niet fit, 1e team de Zijl vrij . Zondag ontvangen de Leidenaren opnieuw AZC. De vereniging organiseert zwemlessen en heeft tevens afdelingen voor de wedstrijdsporten waterpolo , triatlon en wedstrijdzwemmen.


De tweede halve finale ging tussen MNC . Beide teams nemen het zondag maart in Den Haag tegen elkaar op. De ploeg uit Leiden schakelde ZPC Amersfoort uit, AZC uit Alphen aan den Rijn rekende af. BZC te spelen ( waterpolo ) thuiswedstrijden.


Dordrecht een waterpolo opleiding aanwezig van topniveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts