maandag 4 december 2017

Zalmpakketje uit de oven

Dit zalm recept uit de oven met veel verse groente is heel erg voedzaam en super gezond. Vis bereiden is super simpel! Dat bewijst dit recept voor een zalmpakketje uit de oven wel. Ook de groenten en de gepofte aardappel komen uit de oven.


Eten met jouw favoriete groenten.

Zalmpakketje uit de oven. Verwarm de over voor op 200°C. Leg stukken aluminiumfolie op het aanrecht en leg daarop in het midden de zalm.


Als je geen witte wijn wil . Een niet te mislukken recept voor zalm uit de oven. Makkelijk om te maken en heerlijk van smaak. Schik de helft van schijfjes citroen in een enkele laag in een bakschotel.


Bestrooi de zalm met zout en leg de resterende rozemarijn en citroenschijfjes erover.

Giet de olijfolie erover. Bak min in voorverwarmde oven , of tot vis makkelijk uit elkaar valt met een vork. Wat een fijn pakketje: de zalm en groenten garen in eigen vocht: geen vet nodig en de vitaminen. Bovendien wordt je stukje zalm heerlijk mals… kortom, alle reden om dit . Ketjap Olijfolie Knoflook Sesamzaadjes Suiker Zilverfolie.


Malse zalmmoten op een kleurig bedje van frisse groenten, verpakt in aluminiumfolie. Leg de zalm op een stuk zilverfolie en . Iedereen maakt zelf aan . Deze vispakketjes zijn een kadootje op je bord! Voor het perfecte etentje serveer je ze met krieltjes en een salade. Met deze zalmpakketjes uit de oven met courgette en pastinaak zet je een feestelijk hoofdgerecht neer, bijvoorbeeld met Kerst!


Op zoek naar het lekkerste japanse zalm uit de oven recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag! Pel en snijd de knoflook heel fijn.


Ondanks dat de bereiding eenvoudig is krijg je met de zalm uit de oven een smaakvol gerecht, die je kunt eten bij wat groente en aardappeltjes.

Ook voor kinderen is het recept goed te eten. Doe alleen niet de citroensap over de zalm heen, want dan krijg je zure gezichten. Meng de moster boter en honing in een kommetje. Bestrijk de zalm met het mengsel en bestrooi met de beschuitkruimels en een beetje sesam.


Bak tot 15min in de oven op 1graden. Kook ondertussen de rijst zoals aangegeven op de verpakking . Leg elke zalmfilet op een stuk aluminiumfolie van 20xcm. Verhit de oven op 1graden. Leg stukken bakpapier in een ovenschaal of op een rekje. Strooi zeezout en peper over de zalm.


Klop in een kommetje de honing en mosterd tot een dressing. Voeg hieraan takjes verse dille die je hebt. Logisch, want we zaten weken aan de kust, dus verser kan bijna niet (zo uit de zee op je bord).


Maar thuis maak ik het te weinig klaar. En dat is doodzonde en ook een beetje dom. Want vis is niet alleen heel gezond en licht, het is vooral ook heel snel klaar. Neem nou deze zalm uit de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts