donderdag 21 december 2017

Rottemeren restaurant

Ons restaurant , met een gezellige bar en een schitterende tuin, ligt direct aan het water. Behalve voor het werken in subgroepen, leent de tuin zich uitstekend voor bijvoorbeeld een zomerse barbecue, . Kom gezellig langs voor een drankje en een hapje. Wij hebben een heerlijk terras, waarvan een deel overdekt en . Bij Meerenbos geniet u aan de rotte, in de tuin van Rotterdam. Dit nodigt uit tot bootjes kijken ,maar ook passeren er veel fietsers, .

Voor even kapitein bij Familierestaurant Bergsche Plas! Op het uitnodigende water voor Familerestaurant Bergsche Plas kunt u heerlijk genieten van de natuur en rust,… Lees verder . Dit recreatiegebied is gelegen tussen de Rotterdamse wijk Zevenkamp, Oud-Verlaat en de nieuwe Rotterdamse wijk Nesselande. Welkom bij De Lindehoeve!


Omringd door bos en weiland vlak aan de rivier de Rotte, zou je niet zeggen dat deze boerderij zich op een steenworp afstand van Rotterdam bevindt. De uitstraling van het restaurant zowel is warm . De Rottemeren is een uniek en veelzijdig recreatiegebied. De drijflijn op het water . Meerenbos: Prachtig plekje aan de rottemeren - Bekijk reizigersbeoordelingen, onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Bleiswijk, Nederlan op TripAdvisor.

In de wintermaanden is het restaurant alleen in het weekend open voor een kopje koffie, lunch of diner. Het eeuwenoude riviertje. Wandelen en fietsen via de wandelroutes en fietsroutes in Rottermeren bij TOP Rottemeren Rotterdam. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what's great and not so great in Bleiswijk and beyond.


Retraiterie Rottemeren De Retraiterie is een unieke locatie aan de Rottemeren. Je vader geniet van kanoën, je moeder zit het liefst in de zon, je broer wil graag fietsen en je zus houdt van lekker eten. En dan ben jij er natuurlijk nog! En jij houdt ervan om een stuk te wandelen en de natuur te ontdekken.


Petit Restaurant Du Chalet Pannenkoeken Petit Restaurant Lekker even ouderwets genieten voor ouderwetse prijzen bij Du Chalet. Hier kunt u keus maken uit een groot assortiment ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Zoet of hartig, of misschien liever zelf eentje samenstellen met de bestaande ingrediënten, aan u de . Door inklinking en vervening van het gebied liggen de Rotte en de Rottemeren een stuk hoger dan de omliggende polders. U vindt hier vele jachthaventjes, restaurants en beeldende kunst.


Onderweg komt u leuke plekjes tegen . Niet alleen watersporters, maar ook skieërs kunnen er het hele jaar terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts