woensdag 13 december 2017

Partycentrum dordrecht

Gelegen op een wel heel verrassende locatie, namelijk: hartje centrum, onder het oude Stadhuis. Of u nu een bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest organiseert, hier vindt u de perfecte feestlocatie. Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete feestlocaties op te slaan in “ mijn . Bowlen voor alle leeftijden.


Wij zijn iedere dag geopend. Trek in een lekker hapje eten?

Steengrillen, gourmetten of tafelbarbecueën, het kan hier allemaal! Klassiek Landelijk Modern. Ceremonie Receptie Diner Feest Overnachten. Enkel fotorapportage mogelijk.


Kijk snel op de website! Wantijpaviljoen gemaakt door TripAdvisor-leden. Rubriek Sportaccomodatie. Horeca ervaring is een absolute must.

Ben jij een horeca persoon in hart en nieren en weet je van aanpakken, dan is dit wellicht de ultieme kans om samen nog. Als allround medewerker kan je ingezet worden achter de bar, in het restaurant, keuken, kinderspeelparadijs en minigolf. Foto: Regionaal Archief Dordrecht. Deel WhatsApp Email Tweet. Laten we het maar meteen in alle eerlijkheid op tafel leggen: Dubbeldam is geen Dordrecht.


Althans, dat vinden veel echte . Nederlands restaurant, Frans restaurant. Glow in the dark minigolf voor - pers. Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork. We beschikken over verschillende zalen en we hebben ruime parkeergelegenheid. Partycentrum de Merwehal.


De eerdere afgelasting was een reactie op een oproep van de actiegroep Dordt Discriminatievrij, dat reageerde op het plan van de twee kersverse Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema om morgenavond een partijbijeenkomst in het partycentrum aan de Weeskinderendijk te willen houden. Spuiweg te DORDRECHT en is actief in de branche cafés. Groepsarrangementen en activiteiten, Restaurants, Uitgaan. Bij uitstek de gelegenheid voor een buffet, viering van een jubileum . De meest volledige site met ruim 66.


Wij verzorgen de complete verzorging van allerhande gelegenheden in diverse zalen met de juiste sfeer. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Dordrecht ?

Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Op zoek naar Bruiloft feestlocaties in Dordrecht ? Door middel van Toptrouwlocaties.


Huwelijk feest locaties in Dordrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts