vrijdag 22 december 2017

Lacanche fornuis

Kleuren, opties, accessoires, afwerkingen… Dankzij zijn talrijke opties is het fornuis Lacanche de uitdrukking van een culinaire kunst in een uitgebreide waaier van smaken. U bent van harte welkom om de verschillende fornuizen te zien. Elke zaterdag kookdemonstraties!


Bos stelt hoge eisen aan het geven van een goede service en advies. Of het nu gaat om advies voor aanschaf van een fornuis , vragen over apparatuur, het aanvragen van een catalogus of advies over recepten, Bos geeft u de service van het huis. Overal is een oplossing voor, wij nemen u echt alles uit handen. Meer dan jaar ervaring. Op afspraak gratis thuis te bezorgen!


De fornuizen worden per stuk op bestelling gemaakt. U stelt het fornuis dus helemaal. De lacanche fornuizen zijn voorzien van ce keurmerk nl gasdruk de fornuizen zijn naast rvs . Lacanche , no-nonsense fornuis. Lacanche fornuizen in verschillende maten en samenstellingen.


Ben jij een waanzinnige kookliefhebber die graag thuis kookt op een duurzaam, professioneel fornuis in gave kleuren en die je ook nog eens naar jouw wens kunt samenstellen? In het Bourgondische dorp Lacanche, sinds de middeleeuwen verweven met metaalbewerking . Voor informatie over deze. KKAAGA cooker 2-oven, KKLacanche Citeaux bourg, KKARayburn.


Beleving is tegenwoordig een gevleugeld woord. Wat een pracht fornuizen zijn dat, zelfs het goedkopere broertje Westhal. De Nederlandse importeur Bos is gevestigd in . Lacanche staat garant voor een fornuis van hoogwaardige kwaliteit. Comfortabel koken is de boodschap bij Lacanche.


De gasbranders van de Lacanche zijn zeer krachtig, met toch een kleine diameter. Kleine potjes en pannetjes kunnen zo . Currylife bezocht de fabriek in het Franse dorpje La Canche in de Bourgogne. Het Lacanche - fornuis doet het hart van elke fanatieke kok sneller kloppen.


Niet voor niets wordt dit fornuis de piano voor gastronomen genoemd. Het van oorsprong Franse merk heeft een Frans landelijke en tegelijkertijd robuuste en stijlvolle uitstraling. Door de strakke en tegelijkertijd landelijke afwerking, past het.


Traditionele blokfornuizen. Bij traditionele blokfornuizen vormen fornuis en kookplaat één geheel. Deze blokfornuizen zijn nog steeds te koop en zijn door de band heel wat goedkoper dan een combinatie van een ingebouwde kookplaat en oven.


Een raam in de zijgevel was een van de nadrukkelijke wensen van onze klant. Bij het doorspreken van de plannen voor de nieuwe keuken hebben we de verschillende mogelijkheden voor meer licht in de keuken, uitvoerig besproken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts