maandag 25 mei 2015

Dakpannen monier

Dakpannen in alle mogelijke kleuren en materialen. Bezoek onze website voor meer informatie! Postel Orage antraciet vol donker engobe (14). Uw eerste keus voor betonnen en keramische dakpannen.


Renovadak voor uw totale dakrenovatie. Kom een kijkje nemen in onze toonzaal en vraag GRATIS offerte aan. Monier is actie is landen. Bekijk de producten onder DAKPANNEN MONIER. Pallet ingeseald en wel.


Wij hanteren exclusief btw prijzen. Jullie moeten een kleine oppervlakte dekken ? Origineel en ideaal om een barbecue te dekken , een opbergruimte te beschermen ,. Keramische dakpannen en beton dakpannen ( beton dakpannen rechtstreeks af fabriek ) Voorwaarde voor genoemde prijzen , mits anders vermeld: Minimale afname pallets , mits anders vermeld. Bent u op zoek naar dakpannen ? Deze dakpan is een variant op een van onze meest traditionele modellen. We bedekken er al meer dan een eeuw daken mee. En dat blijven we ook in de toekomst graa.


Het resultaat van rijke ervaring op gebied van dakbedekking. Het model De Nieuwe Hollander doet zijn naam eer aan, zowel wat betreft ontwerp als fabricage. De mooie glooiende golving past perfect in het traditionele daklandschap.


Door de gekozen maatvoering is dit model specifiek toepasbaar voor modulair . Het dak bepaalt samen met de gevel het uitzicht van uw woning, beschermt tegen de natuurelementen, en staat voor een belangrijk deel in voor de isolatie van uw woning. MONIER behoort wereldwijd tot de marktleiders op het gebied van dakproducten. Het leveren van kwaliteitsproducten en het ontwikkelen van innovaties ten behoeve van duurzame gebouwen, afgestemd op de eisen van de generaties van vandaag en morgen, hebben bij MONIER topprioriteit. Wij willen van ieder dak alle . Een dakpan van formaat die rust en harmonie uitstraalt. Dankzij het ontwerp van deze veelzijdige dakpan sluit het model Verbeterde Holle overal perfect bij aan.


Een klassiek model, licht golvend en geschikt voor bijvoorbeeld flauw hellende daken. Kenmerkend is de productietechniek die ertoe bijdraagt dat dit model op . EISEN TE STELLEN AAN KERAMISCHE DAKPANNEN. Deze Europese norm specificeert de eisen waaraan keramische dakpannen en hulpstukken voor hellende daken en gevel- en wandbe- kleding aan moet voldoen. MONIER , met hoofdkantoor in Duitslan telt 9. Haar 1ontwikkel- en productiecentra zijn verdeeld over landen.


Op zoek naar een ruime keuze kleidakpannen of keramische dakpannen voor uw woning? In onze zoektoch naar dakpannen zijn we op enkele uitspraken van verschillende dakwerkers gestoot, en ik wou hier eventjes nagaan in hoeverre dit klopt. De pannen van Koramic: Pottelberg 451 . U heeft bij ons dus een ruime keuze ! Met de introductie van de tinten Woerdens grijs gesmoord en Woerdens rood bont voegt het bedrijf twee oer-Hollandse tinten toe aan de kleurwaaier van de keramische dakpan . De productie van de eigen modellen van Jac.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts