vrijdag 22 mei 2015

Waterkoker hema ketelbinkie

Hij is ontworpen door Tim Braams van de TU Delft. Ketelbinkie is niet alleen mooi, maar heeft ook een heel functioneel ontwerp. Leuk detail: de voet lijkt op een vuurtje. Sommige ketels kunnen een constructiefout hebben. Dit heeft de NVWA zojuist bekend gemaakt.


Brandwonden Door de constructiefout kan de onderkant loskomen van de . In sommige ketels zit een constructiefout. Let op: hij slaat soms wel vroegtijdig uit. We weten helaas niet wat het is.


Silvercrest waterkoker €2– Lidl. En opnieuw wel een heel vrolijk exemplaar, dit keer van de HEMA. We zijn een beetje fan van de HEMA. Helemaal na het testen van de nieuwe HEMA matras die heerlijk bleek te liggen. Amazon kortingscodes adidas kortingscode BCC aanbiedingen HEMA kortingscodes Nike promotiecodes HM kortingscodes Groupon kortingscodes Kruidvat kortingscodes IKEA aanbiedingen Zalando kortingscode AliExpress aanbiedingen Wehkamp kortingscodes Media Markt Actiecodes Zavvi kortingscodes Blokker . De onderkant van de behuizing kan loskomen en hierdoor loopt het water uit de koker.


Hierdoor kan de onderkant loskomen van de behuizing waardoor het water uit de waterkoker loopt. Deze pin is ontdekt door Theeravat Suensilpong. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De kan is 360° draaibaar op de voet en snoerloos, met een indicatielampje onder de handgreep. De waterkoker vertoont een constructiefout.


Daardoor kan de onderkant loskomen van de behuizing en kan het water uit de waterkoker lopen. Dit kan brandwonden veroorzaken. Alle consumenten die in het bezit zijn van deze waterkoker.


Ieder jaar streeft Hema er naar om één of meerder ontwerpen in productie te nemen en te gaan verkopen. Waterkoker ketelbinkie van het merk Huismerk - Hema is beschikbaar bij Hema voor de prijs van €30. Beste Hema , komt de waterkoker ketelbinkie weer terug binnenkort? Dat heeft de HEMA bekendgemaakt.


De HEMA ontwerpwedstrijd heeft veel bijzondere producten in ons assortiment gezet. Van de decollete portemonnee tot de handige roze. HEMA heeft een veiligheidswaarschuwing gepubliceerd voor de waterkoker Ketelbinkie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts