dinsdag 12 mei 2015

Eiwitshake maken met havermout

Voeg bijvoorbeeld wat extra cottage cheese aan je zelfgemaakte eiwitshake toe. Heb je meer behoefte aan extra koolhydraten? Mix dan bijvoorbeeld wat havermout of brinta door je shake.


De mogelijkheden zijn eindeloos en het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Een eigen eiwitshake maken is . Als vervanger van je kopje koffie in de ochtend is deze eiwitshake met een cafeïne een goede pre-workout eiwitshake.

Geen zin in een simpele eiwitshake ? Fleur je shake op met dit recept. Maar wat zijn het precies? Het is een drinkbare, dikke vloeistof die rijk is aan eiwitten. Vaak wordt er een lekker smaakje toegevoeg zoals vanille, aardbei of chocola.


Je mixt eiwitpoeder met sap, water of melk . Zelf een eiwitshake maken zonder poeder is gezond! Met de hand of de blender? Er zijn tal van manieren om een eiwitshake te maken.

Lees hier de meest populaire varianten van eiwitshakes maken ! Whey poeder mixen met havermout. Je kunt havermout toevoegen voor extra . Dit smoothie recept met banaan en havermout is gezon voedzaam en makkelijk te maken. Eigenlijk kan je alle soorten fruit gebruiken om een heerlijk gezonde smoothie te maken. Klik hier voor een overzicht van onze . Je hebt er alleen een blender voor nodig. Alle ingrediënten zijn voor personen, maar mocht je maar smoothie willen maken dan halveer je de ingrediënten gewoon.


Een portie per dag blokkeert de mogelijkheid van cellen om vet op te slaan en moedigt het lichaam juist aan om spiermassa aan te maken. Eiwitbommetje met rode vruchten. Kies een Griekse yoghurt.


Na onze uitvoerige blog over welk eiwit je nodig hebt, gaan we hem nu dan echt maken ! Wie niet echt een dieet wil gaan volgen met eiwitshakes maar die wel op gewicht willen blijven kan ik . Deze eiwitshake zorgt voor een goede stoelgang en vult bovendien erg goed. Havermout bevat veel vezels en geven je een verzadigd gevoel na het eten. De rodevruchtenmix geeft de smoothie een zomerse smaak, tevens bevat de mix . Perfecte samenstelling voor het cutten.


En jij dacht dat eiwitpoeder alleen geschikt was voor het maken van eiwitshakes ? Ik geef je mijn favorieten recepten met eiwitpoeder.

Ze zijn niet alleen makkelijk en snel te maken , maar ook nog eens gezond en lekker. Types verschillende met lijst een u vindt Hier veganisten? Wat lactosevrij, ook waaronder. Mix de eiwitten met de zelfgemaakte appelmoes en havermout.


Als je koekenpan heet is schep je wat beslag in de pan. Ik maak zelf het liefst kleine ronde pannenkoekjes maar je zou ook een grotere kunnen maken. Ben jij net als ik niet dol op eiwitshakes , maar vind je het zonder lastig om voldoende eiwitten binnen te krijgen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts