dinsdag 19 mei 2015

Lege bierbakken kopen

Gebruikt Ophalen of Verzenden. Heb je iets nodig dat je bij Bol. Zoek het op met de onderstaande advertentie en bestel. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol.


Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Deze webshop biedt meer dan 1. Belgische bieren en soortgelijke producten aan. Allemaal aan huis geleverd voor enkele euros. Oude, houten bierbak van J. Verdievel Westkerke met onderverdelingen voor bierflesjes. BEUNINGEN – Het echtpaar in Beuningen van wie het huis was ingepakt met lege bierkratten, heeft genoeg van de kratten.


Het paar heeft ze te koop gezet op Marktplaats meldt omroep Gelderland. Wil je de kratjes van ze over nemen? Klik dan hier voor de advertentie op marktplaats. Ok misschien een beetje een stomme vraag maar ik drink nooit bier en heb geen idee waar kom ik aan de lege bierkratten. Via marktplaats zou langer.


Studenten uit Leiden kregen vrijdag een bijzonder cadeautje van bierbrouwer Heineken: een vrachtwagen vol kratten met lege bierflesjes. Dat laat Heineken weten op Twitter. Ik heb lege bierkratten nodig (echt leeg, dus ook zonder flesjes), nou ben ik bij de gg geweest maar die hebben maar restkratten per week.


Lege Bierkratten Kopen - Vinden. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts