vrijdag 15 mei 2015

Joshua chef'special vriendin

Wat hebben coke snuiven, lange relaties en matchfixing met elkaar te maken? Tekst: Jeroen Jansen, fotografie: Rik Romkes. Rudolf Steiner School Haarlem. Huidige woonplaats en geboorteplaats.


Geen favoriete citaten om weer te geven . Samen spelen ze vooral funk, rock, hiphop en reggae.

De naam van de band begon eigenlijk met een . Ik wilde gewoon muziek maken. We wilden gewoon de wereld veroveren. Cosmopolitan februari, waar hij allerlei intieme vragen beantwoordt. Genoeg gelezen, tijd voor wat heet beeldmateriaal. En aan de koppies van de bandleden te zien was . Terwijl de band stopte met spelen ging Wouter door zijn knieeën en vroeg zijn vriendin ten huwelijk.


Hun muziekstijl is een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska. De band is geïnspireerd door bands als Red Hot Chili Peppers, The Roots en Relax .

Dan arriveer je als band en dan bedenk je je dat er nog iets in de opslag ligt. Ontbrekend: vriendin. Je kunt ze kennen van hits zoals Birds, In Your Arms en Amigo - naar hun gelijknamige album. Mocht je ze nog nooit live hebben gezien: ga dat doen!


Alle keren dat ik ze heb zien . Berichten die donderdag daarover in de media verschenen, worden door het management van de band naar het rijk der fabelen verwezen. Zonder de muziek heb je er niets aan'. Tien vragen aan… Kim Lucassen, verpleegkundige Emma Kinderziekenhuis. In het volgende nummer: Door je hoofd.


En daar was ik weer in de HMH ietsjes te laat vanwege die ene vriendin die altijd te laat is, maar nadat dit concert verplaatst was dacht ik wel: Hé hé, we zijn. Stoer hoor, maar ongeloofwaardig en zeker als je bedenkt dat hij na afloop van het concert wat ik bijwoonde, een bezoekster geen knuffel wilde geven, want 'Sorry, ik heb een vriendin '. Joshua : „Het is voorlopig juist het . De hartenveroveraar is te zien naast o. Maak kennis met Amijé Roos: de vriendin van Donny Roelvink. Donny Roelvink aan de leugendetector: fantaseert hij wel eens over de vriendin van broer Dave Roelvink? Om vijf uur een inkakker? Niet met deze heren, die zowel een feest voor het oor als voor het oog zijn.


Want wat hebben Adame Levine en Pharrel Williams gemeen? Juist, beiden muzikaal talent en niet vies van tattoos.

Sit back, relax… en aanschouw de knapste muzikanten mét tattoos. De band denkt er over na om hun muziek ook in andere landen te introduceren. We zijn nu steeds heel erg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts