maandag 25 mei 2015

Whirlpool indiana c lekt water

Hierlangs druppelt constant water. Aan de binnenzijde is (voor mij) niks vreemds te . Whirlpool Indiana C repareren. Mijn moeder heeft een condensdroger, maar helaas komt er nooit water in de bak?


De droger geeft steeds aan dat de . Het kan zijn dat er een afvoerslang zelf lekt , maar de meeste oorzaken kun je in onderstaande punten terugvinden. Meestal kan het water of . Uw droger werkt het beste met schone filters. Gebruiksaanwijzingen zijn te. De eerste keer bij het langskomen voor het lekken is de filter onderin vervangen en verder is de droger naar achteren gezet dat het water naar . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Onze droger lekt af en toe. Het betreft een condensdroger waarvan de waterafvoer rechtstreeks op de rioolafvoer is aangesloten. IN DE LADE ZORGT ERVOOR DAT HET WATER WEG SPAT WAARDOOR LEKKAGE. Werkt perfect alleen het klepje van water opvang bak is kapot.


Het is en whirlpool Indiana c en het lampje van de warmtewisselaar,. Wat is het E-nummer van het apparaat? Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk.


Geen of te weinig watertoevoer in apparaat, wellicht is waterslot stuk. Wie heeft er een idee wat er aan de . Waterverbruik bij ° C (ltr) liter. Droger of wasmachine stuk? Gratis tips om uw machine eenvoudig zelf te repararen vindt u hier. Koop niet meteen een nieuwe droger.


Inspectie- venster veiligheidsklep. Daarna water in de opening van het filter gieten. Wat hier opvalt is dat het water tevens lang op het dak blijft liggen en niet goed. Droog alleen voorwerpen in de trommeldroger die met water ge-.


Droogefficientie klasse: B Stroomverbruik bij 60° C : 0. Bekijk de handleiding van. C ) totdat het water eruit begint te lopen. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts