woensdag 27 mei 2015

Hometrainer onderdelen

BodyCraft Pulley 90mm € 50. Bodycraft Selector Pin € 95. Infiniti R80-R88-RSeat Roller € 50. Op zoek naar de beste hometrainer aanbieding?


Homefitness You verkoopt uitsluitend originele onderdelen.

Vermeld bij het bestellen altijd duidelijk uw soort trainer ( hometrainer , crosstrainer) het type nummer (E3 E43 C6) en het serie nummer (7H45HJK7). Gebruikte onderdelen kunnen niet retour worden genomen. Om te zoeken kunt u door de hiërarchische categorieën bladeren of op trefwoorden zoeken.


De twee zoekopties kunnen ook worden gecombineerd. Hiërarchische categorieën. Selecteer met behulp van het dropdown-menu de gewenste categorieën.


Het systeem toont daarbij automatisch alle op het huidige.

Op deze pagina vindt u zadels, adapters en onderdelen , eigenlijk al het toebehoren van een hometrainer. Adapter voor een Kettler hometrainer Golf P De getoonde foto is een universele afbeelding, deze kan afwijken van het werkelijke product. Hometrainer accessoires van alle Top Merken! Op onze hometrainer afdeling vindt u een ruime keuze aan hometrainers. Wij zijn dealer Flow Fitness.


Hier een paar modellen uit de collectie! Voor uitleg en verdere informatie nodigen wij u graag uit in de winkel! Accessoires voor de hometrainer.


Variërend van een fitnessmat die je onder je hometrainer of andere fitnessapparaat kunt leggen om te voorkomen dat de . Life fitness draadloze borstband t. Onderdelen onderdelen kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. VWP riempjes voor pedalen van hometrainer. Specificaties: Geschikt voor bevestiging op pedalen van een hometrainer. Verstelbare flexibele bandjes.


Hoge Kwaliteit parts for, Chinese parts for bike Leveranciers, Goedkoop parts bike van surpass Fitness Equipment Store op Aliexpress.

Duur van de training etc. Dit apparaat is niet geschikt voor therapeutische doeleinden. Train alleen op de hometrainer als deze op een correcte wijze werkt.


Gebruik alleen originele onderdelen voor het repareren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts