dinsdag 26 mei 2015

Zanussi zwf71440w handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Met de eenvoudige gebruikersinterface biedt deze wasmachine u alles wat u echt nodig heeft. Zeker als je naar de prijs-kwaliteit verhouding kijkt. Doet wat hij moet doen, goede handleiding erbij.


En hij maakt heel weinig lawaai. Review criteria: Wasresultaat. Het bekijken en downloaden van deze Wasmachine handleiding is geheel gratis. Coolblue: alles voor een glimlach. Bovendien is deze wasmachine.


Binnen minuten een schone was? Vul de trommel met kilogram wasgoe kies voor het korte programma en de wasmachine regelt de rest. De AquaFall techniek verspreidt het wasmiddel met bubbels over je wasgoed. Wasmiddel dringt op deze manier dieper . De specificatie van het apparaat mag niet worden veranderd.


Respecteer het maximale laadvermogen van kg ( raadpleeg hoofdstuk “Programmaschema”). De waterdruk (minimaal en maximaal) moet liggen tussen bar (MPa) en bar (MPa). Een half jaar geleden geplaatst Ida - . Onze klantenservice is . Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 2900).


Na elke was vult hij weer water. Moet er weer gecentrifugeerd worden. Ga er dan bij zitten wachten anders vult. Online of in één van onze. Er zijn, wat mij betreft, . Ik heb eeb nieuwe zanussi wasmachine gekocht Maar waar zit het filter?


Pluspunt: Heeft een starts uitstel zodat je later kunt wassen. Minpunt: Als je het bakje gebruikt dat je die na week moet schoonmaken (tip coolclue). Het is lekker rustig als je hem in gebruik hebt (amper geluid) en alle was word goed . Verwijder de verpakking en de transportbouten. Bewaar de transportbouten. Als u het apparaat gaat verplaatsen, moet de trommel worden geblokkeerd.


Wees voorzichtig met het verplaatsen van het apparaat, het is zwaar. Draag altijd veiligheidshandschoenen. Installeer en gebruik geen beschadigd . SCHONE KLEDING IN SLECHTS MINUTEN?


Alles wat u nodig heeft in één machine?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts