vrijdag 8 mei 2015

Printplaat laten maken

VDR Electronics is de specialist, fabrikant en leverancier van maatwerk printplaten. Bereken online de prijs van uw printplaat en bestel vandaag nog! Dankzij een samenwerking met Eurocircuits fabriceren wij uw printplaten al vanaf stuk zonder opstartkosten waarbij kwaliteit de boventoon voert. Voor een eerlijke en snelle offerte kunt u gebruik maken van de online calculator. Goedkoop printplaten laten maken.


Deze fabrikanten specialiseren zich niet op hobbyisten maar willen wel graag stop orders hebben om de productie draaiend te houden als er geen grote orders zijn.

Wellicht dat een topic als dit ook interessant kan zijn voor anderen , haak gerust aan! Tijd om eens heel voorzichtig zelf een PCB proberen te ontwerpen. Op advies ben ik gisteren begonnen met Frtizing, het is de . Meer resultaten van gathering.


Daar is het antwoordt op VEEL. Ik kan zowel enkelzijdige printen . Heeft iemand een goed(koop) adresje (liefst in NL) waar ik printplaat kan laten fabriceren? Ik kom nu steeds uit op rond de 1euro en dat vind ik wat te gek voor printplaat.

Printplaten laten maken ? Micro Systems helpt u bij de ontwikkeling en denkt graag met u mee. Neem contact op met ons om de mogelijkheden door te nemen. Bellmann hanteert competitieve prijzen. Vandaag de dag passen we deze methode nog steeds toe.


U kunt daardoor rekenen op een vaste lage prijs al vanaf € 10 - per opdracht. Het is een beetje een ongewone vraag voor sitedeals, maar misschien zijn er hier wel mensen met ervaring. Zelf ben ik al lange tijd bezig met mijn 3D printer om vanalles en nog wat te maken.


Nu heb ik net iets nieuw ontworpen dat een stuk uitgebreider is en werkt met elektronica. Ik heb zelf niet de spullen om te etsen, dus ik wilde dat graag uitbesteden. Nou heb ik geprobeerd om bij technojunk en printjesmaken.


Maar ik begrijp van de TS dat het ondertussen niet meer leuk is, dus moet je je uren eigenlijk ook meerekenen. Als je je print opnieuw ontwerpt, maar dan uitgaat van een dubbelzijdige, doorgemetalliseerde print (zoals die chinezen maken ), heb je dan nog steeds een eurokaart nodig, of past het dat wel op . Hallo forumleden, Ik heb met Sprint-layout het nodige getekend om daar printen van te laten maken. Dit is voor de eerste keer dat ik dit doe dus het is nog een beetje een experiment.


Nu mail ik al naar diverse Nederlandse bedrijven voor de productie hier . Bij PRS bv kunt u een SMD printplaat op maat laten maken van hoogwaardige kwaliteit.

Wij beschikken over de juiste software en tools om voor u een SMD printplaat ontwerp te maken die aan al uw wensen voldoet. De productietijd voor PCB prototypes en kleine series bedraagt 1-dagen. Voor uw printplaat prototype gebruiken we alleen de beste materialen: het stevige . Zoekt u een betrouwbare partner om een prototype of een printplaat te laten maken ? Key Electronica is gespecialiseerd in PCB assemblage.


Als u weleens een zelfontworpen print ergens hebt laten maken , is het u vast wel opgevallen dat er tekst op de gefabriceerde kaarten staat die niet aanwezig was in uw oorspronkelijke ontwerp. Bij printplaten die op aanvraag worden geproduceer kunt u gebruikmaken van speciale technologieën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts