donderdag 14 mei 2015

Wassenaar restaurant strand

Ons restaurant en de overdekte serre hebben beide zitplaatsen. De grote tafel in het midden van het terras biedt plaats aan wel gasten! Van intiem diner tot bedrijfsfeest.


Ook voor lunch, diner, verjaardags- of bedrijfsfeest, vergadering of bruiloft, alles is bij ons mogelijk. In een aparte feesttent bieden wij ruimte aan groepen vanaf tot 3personen.

Bij ons kunt u genieten van het . Feesten en Arrangementen. Strandpaviljoen Sport biedt alles in één. U bent elke dag vanaf uur van harte welkom voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Ontdek de beste restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.


Lees recensies en reserveer direct! Het sfeervolle Fletcher Boutique Hotel Duinoord ligt op een steenworp afstand van het strand , verscholen tussen de ongerepte natuur.

Geniet van heerlijke seizoensgebonden gerechten, speciaal bereid door de chef- kok en . Het gezelligste strandhuis van. Vanuit deze locatie kijkt u uit over duin, strand en zee. Brasserie La Terrasse (BLT), letterlijk, op hoger niveau gelegen.


Heerlijk lunchen, dineren of borrelen. Koningin Astrid Boulevard Noordwijk (5) direct reserveren . Je verblijft vlak bij een uitgestrekt strand waar je frisse . Ideaal voor diverse doeleinde. Zoals veel van onze recensie vertellen zijn wij een ideale locatie om te dineren.


Bezoekt u bijvoorbeeld Soldaat van Oranje of gaat u lekker met uw gezin naar het strand van Katwijk? In Den Haag vindt u musea, een groot winkelaanbo gezellige restaurants en terrassen. Wassenaar , The Netherlands. Met het strand en de Scheveningse Pier onder handbereik ben je natuurlijk verzekerd van veel plezierige . Deze accommodatie ligt op minuten lopen van het strand.


Het beschikt over een terras met uitzicht op het natuurreservaat Meijendel.

U kunt genieten van maaltijden in het restaurant van het hotel en van een hoog . Op slechts tot minuten lopen zijn alle strandpaviljoens van het strand bereikbaar. Naast het parkeerterrein worden er . In de jaren kreeg De Kieviet onder meer bekendheid als restaurant met een Michelinster. Voor stedelijk vertier kunt u uitwijken naar de steden Den Haag en Leiden. Het hotel en de veelzijdige omgeving bieden genoeg vertier voor een heerlijk . De ideale “stop”voor een wandeling,fietstocht of bij terugkeer van het strand.


Hans Westgeest is de eigenaar . Mooie mogelijkheden voor wandelen , fietsen en paard rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts