maandag 11 mei 2015

High tea hardinxveld

Lekker uit eten in Hardinxveld -Giessendam? Lees recensies en reserveer direct! Zaterdag: van 17:tot 24:(geen lunch). Zin in een gezellig middagje met jouw lieve moeder, zus, tante, oma of met vriendinnen of collega's?


High tea in Hardinxveld Giessendam. Kom dan gezellig genieten van een high tea in Hardinxveld -giessendam. Klets gezellig bij en geniet van de verschillende zoete high tea hapjes. Blijf op de hoogte van activiteiten in onze theetuin.


HIGH TEA in Hardinxveld-Giessendam? Een high tea in Hardinxveld- Giessendam vind je via High Tea Hardinxveld -Giessendam. Vind hier de high tea in Hardinxveld-Giessendam die je zoekt! Veel plezier met de high tea in Hardinxveld-Giessendam!


Museum De Koperen Knop in Hardinxveld -Giessendam heeft een gezellige theetuin. De tuin is geopend bij goed weer in de periode april tot en. De theetuin is ook uitstekend geschikt voor een lunch of een high tea , maar dat moet er wel vooraf worden gereserveerd. Als de tuin niet open is, kunt u tijdens de gebruikelijke . CategorieënGeen Categorieën.


Muffin - Brownie - Appeltaart - Chocola. Zalencentrum De Parel Talmastraat - Hardinxveld -Giessendam Evenementen. De kosten zijn euro per volwassene -kind koppel.


Voor iedere extra (losse) persoon euro. Het wensenfestival heeft op november een ingediende wens uitgevoerd in de Maashof. Er heeft een high tea plaats gevonden voor de bewoners en het beheerdersechtpaar van de Maashof. De high tea werd verzorgd door Willeke Ambachtscheer. Inwoners uit de omgeving, cliënten, hun familie, vrienden en kennissen zijn zaterdag de 12e om 15.


De Lange Wei in Boven- Hardinxveld. Zonnebloem afdelingsnieuws. Gezellige Kerst High - Tea met optreden van de Besjes. Woensdag december liep de zaal van de Lockhorst vol met gasten, introducees en vrijwiligers.


Er werd een lekkere high - tea geserveerd en over de hele middag zorgden de Besjes voor de muzikale noot. Sliedrecht dekken wij voor u de tafel. U kunt bij ons genieten van een goede lunch of heerlijk diner voor een betaalbare prijs en dat in een sfeer waar u zich thuis en welkom voelt. Daarnaast is Kom Aan Tafel!


Wat mij betreft een terechte keus van . Alles is geheel vrijblijvend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts