donderdag 14 mei 2015

Ijsjes maken recept

Samen met hen hun ijsjes maken is altijd gezelliger. Wedden dat ze het extra lekker vinden? Voordeel 3: met dit warme weer is dit gewoon het perfecte vieruurtje!


Welke ijsjes kun je nu maken ? Aardbei yoghurtijsjes : recept.

Ananas- kokosijsje : recept. Je hebt er zelfs geen ijsmachine voor nodig. Het leukst is om dit eventueel met kinderen te doen en allemaal je eigen favoriete smaak te bedenken.


Malibu ijsjes , vla ijsjes en Cake Ijsjes. Cakebeslag ( maken volgens de aanwijzingen op de verpakking), IJsbakjes , glazuur, spikkels, parapluutjes (o.a bij de Hema), …. Wist je dat het heel makkelijk is om zelf gezonde ijsjes te maken ? Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten. Maar tegenwoordig is het heel erg in om zelf ijsjes te maken en dan bepaal je zelf welke ingrediënten je gebruikt.

Super lekker en ook nog . Wil je een paar peren ijsjes op voorraad? Lees hier hoe je ze handig kunt bewaren. Hier te koop: Het Laura's Bakery Bakboek en Het BasisBakboek! Ik heb ook twee bakboeken geschreven!


Iets lekkers gemaakt van mijn blog? Mocht jij goedkoop aan rijp fruit kunnen komen, lekker invriezen! Over de vriezer gesproken, op naar het recept. Ijsjes maken hoeft helemaal niet ingewikkeld of ongezond te zijn, dat zul je zien met dit recept voor kiwi-, aardbeien- en perenijsjes. Het enige dat je nodig hebt is vers fruit, honing, limoensap en eventueel wat water.


Met dit recept voor simpele fruitijsjes kun je natuurlijk nog veel meer smaken uitproberen, . Nóg lekkerder, een stuk gezonder en bovendien kun je de leukste creaties maken ! Om jou te inspireren, vroegen wij drie foodbloggers om met de Zoku Quick Pop IJsmaker aan de slag te gaan en hun favoriete recept met ons te delen. Een tropisch ijsje van gepureerd fruit en superfoods, een kokosijsje met blauwe bessen . Vergeet de perenijsjes of raketjes van de supermarkt. Deze fruit ijsjes worden je nieuwe favoriet!

Dat deze ijsjes eigenlijk ook heel gezond zijn is alleen maar mooi meegenomen. Eigenlijk maak je hetzelfde recept als een smoothie. Ik maak vaak wat extra zodat we ook direct smoothie hebben en de volgende dag hetzelfde smaakje ijsje. Al is het in ijsvorm vaak toch net even anders qua smaak.


Met dit heerlijke zomerse weer is ijs vaak het beste antwoord. Om af te koelen en om van te genieten. En niets zo lekker als zelf ijs maken. De ijsmachine draait bij ons overuren.


Zo krijgen jullie binnenkort ook een fantastisch recept voor ananas sorbetijs van me. Maar het is ook heerlijk om zelf fruit ijsjes te . Ze zijn lekker, fris en gezond: met deze originele waterijsjes zal u scoren op warme dagen. Lekker verfrissend op een zomerse dag, een waterijsje. Ik ga je uitleggen hoe je het perfecte waterijsje zelf kan maken. De leukste en origineelste recepten.


Zorg ervoor dat je er niet te veel in doet! Nu gaan we de rest van het ijsje maken. Stop de yoghurt, suiker en een hand vol fruit in de blender. Als je verschillende smaken ijsjes wilt, verdeel je de ingrediënten even over meerdere keren blenden.


Vul de vormpjes met het yoghurtfruit mixje . We kopen de zogenaamde waterijsjes meestal kant-en-klaar, maar het kost weinig moeite om ze zelf te maken. Haal je favoriete ijsvormpjes in huis en je kunt aan de slag. Het aanbod ijsvormen is bijzonder gevarieerd.


En laat je gerust gaan, want op genieten van een ijslolly staat geen leeftijd. Door de hitte ook zo een zin in een verkoelend ijsje ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts