woensdag 27 mei 2015

Zaaltje huren leiden

Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Leiden die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €en €p. We kunnen je ook helpen met het vinden van zalen die te huur zijn voor. Voor je het weet heb jij een zaal op een toplocatie in Leiden geregeld voor de . Wilt u een zaal huren voor een feest, vergadering of trouwerij? Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke .

In de majestueuze Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden staat u oog in oog met een authentieke, tweeduizend jaar oude Egyptische . De centrale ontmoetingsruimte (met een grote bar) wordt omgeven door vier vergaderzalen. Doordat vrijwel alle wanden verplaatsbaar zijn . Hier vind je een geschikte feestlocatie voor je borrel, afstudeerfeest of receptie. Ook geschikt als vergaderruimte. Waag Boven is de prachtige zaal vol daglicht die van iedere bijeenkomst iets bijzonders maakt.


Zaaltje in de speeltuin.

Vergaderen, workshops, presentaties . Bij Scheltema Leiden kunt u voor verschillende doeleinden sfeervolle zalen afhuren en vindt u tevens een verrassend aanbod aan culturele evenementen. De huurprijs van de zaal is tussen € en € 1per dagdeel en is afhankelijk van het dagdeel en het gebruik. In bepaalde situaties kan van de . Sijthoff Buiten, Opgeven voor de zomercursus ‘Barlach’ in.


Betaalbare zalen in het centrum van Leiden. Inclusief gebruik van de keuken en de bar. Uiteraard is het de bedoeling dat u onze zaal weer opgeruimd en schoon achterlaat na gebruik. In de ruim ingerichte zaal van café-restaurant Einstein in Leiden is het allemaal mogelijk. Wilt u onze volledig ingerichte zaal of sloep huren voor een borrel, . De betaalbaarste locatie in Leiden voor al uw evenementen zonder zaalhuur of omzetgaranties!


Goedkoopste consumpties in Leiden. Kaart Wilt u lid of donateur worden? Vul dan dit formulier in.


De Poortwachterszaal op de eerste verdieping is misschien wel de mooiste feestzaal van Leiden en beschikt over een groot dakterras.

Huurmogelijkheden bij het USC. De huurtijden zijn inclusief op- en afbouw van de locatie. Spinningzaal (inclusief fietsen), op afspraak, op afspraak.


Om deze ruimte in zijn geheel te huren is deze beschikbaar op alle avonden en in het weekend. U heeft dan in de zaal een bar en koelkast ter beschikking. Voor studenten en onderzoekers van de Universiteit Leiden die willen.


U kunt de zaal huren tot 18. De zaaltjes beschikken over een PC, een smartboard met toebehoren, en een . Het theehuis zelf, De groene zaal , De kas en De hooiberg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts