woensdag 27 mei 2015

Wm16w461nl

Je hebt er wel even geduld voor nodig: een volle trommel was duurt uur. Op het display is te zien hoe lang het programma nog duurt en er kan een uitgestelde eindtijd ingesteld worden. De machine geeft een geluidssignaal aan het einde van het . Bekijk alle specificaties.


Vind de webshop met de laagste prijs.

De iSensoric Premium wasmachine met iQdrive motor en sensorgestuurde speedPerfect-optie voor een bijzonder effectief en snel wasresultaat. Dit betekent dat hij zuiniger wast dan de hoogste energieklasse. Coolblue: alles voor een glimlach. Daarnaast zorgen de iSensoric sensoren ervoor dat je nooit te veel tij water of energie verbruikt.


Dit zorgt voor efficiënte en optimale wasbeurten die bovendien kunnen . Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Wanneer moet je deze wasmachine kiezen?

Prijzen vergelijk vanaf € 5800. Wij geven je een uitgebreid overzicht van prijzen en specificaties. Elke machine is ingedeeld in een energie-efficiëntieklasse, wat je informeert over de relatieve energiezuinigheid.


Bestel direct via Wasmachines. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. Online bestellingen worden gratis verzonden. Goedkoop bij Keukenloods. Productgroep, Wasmachine.


Soort besturing, Elektronisch. Service hoeft niet duur te zijn! Straks naar je werk, maar toch nog even snel je outfit opfrissen? Gebruik voor licht vervuilde kleding het superKort . Hij is voorzien van een intelligente, duurzame en stille iQdrive motor. Met de optie speedPerfect kunt u tot sneller wassen met hetzelfde perfecte wasresultaat.


De waveTrommel zorgt voor een bijzonder schone en effectieve wasverzorging dankzij de unieke . Ruim Miljoen tevreden klanten.

Voor 23:00u bestel morgen in huis! Als vervanging voor jaar oude bovenlader. Ik vind hem prettig rustig qua geluid vergeleken met mijn oude apparaat. Het apparaat is makkelijk en intuitief te bedienen. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Deze iQ7iSensoric Premium wasmachine in antiVibration design met iQdrive koolborstelloze motor en . Waterverbruik gebaseerd op 220 . Droogresultaat A Geluidsniveau centrifugeren decibel. Balanssysteem Ja Restvochtpercentage procent. Energie- en waterkenmerken.


Register your product online ens-home. WM16W461NL , WM14W461NL .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts