woensdag 13 mei 2015

Schoolfotograag

Kwaliteit is wat wij leveren, omdat wij begrijpen dat schoolfotografie goed moet gaan. Uniek, spontaan, creatief maar vooral leuk! Fotoster voor al u fotomomenten.


Voor zwangerschaps shoot, newborn shoot, schoolfotografie , kinderdagverblijven en kinderfotografie in Noord-Hollan West- Frieslan Stedebroec, Drechterlan Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Haku fotoservice is een modern schoolfoto -bedrijf met meer dan jaar ervaring in schoolfotografie , maar altijd nog innovatief en alert.

Stel uw eigen setje samen uit meerdere poses. GRATIS LEVERING VIA SCHOOL. Gratis levering via school. Een islamitische moeder eist 10.


Haagse Maria Montessorischool, omdat deze de jaarlijkse klassenfoto inplande tijdens het islamitische offerfeest. Haar twee dochters konden daardoor niet op de foto. Foto Koch - Schoolfotograaf vor heel Nederland bestellen.


Misschien heb je ook broertjes en zusjes op school zodat je allemaal samen verschijnt in het unieke persoonlijke boekwerk van de Schoolfotograag.

De Schoolfotograag stuurt jou je boek aan het einde van . Dit kan ook gedaan worden voor het afscheidsboek bijvoorbeeld groep 8. Het resultaat mag er zijn. Wij zoeken de leukste scholen. Elke lach een beetje beter!


Meer informatie over hoe het is om bij de Schoolfotograag te werken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij de Schoolfotograag , benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt aangenomen.


Donderdag september zijn we weer bij de Parnassiaschool. Hier kunt per inlogcode kiezen uit meerdere foto´s gecombineeerd in één setje. Kinderen om uur vrij. Drastisch de werklast voor scholen verminderen met een hoog serviceniveau voor ouders. Zo zorgen wij voor de nostalgie van morgen.


Bent u op zoek naar een schoolfotograaf zoek niet verder. Verkoop via internet, steeds nieuwe achtergronden. Locatie Smelen(MFA) Smelen 38c.

Voor de zieken en absenten is er donderdag november een inhaalmogelijkheid voor de schoolfoto. We introduceren een lossere fotografiestijl die beter bij kinderen past. Daar komt dan vaak een editorial achtig resultaat uit.


We gebruiken natuurlijk licht en de eigen school, lokaal of schoolplein is achtergrond. Regio Den Haag Zoetermeer, Rotterdam en Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts