vrijdag 1 april 2016

Smoothie met appel en sinaasappel

Smoothie van banaan, sinaasappel en appel - Fruitdrank van gepureerd fruit. Kan zowel van vers als diepvriesfruit worden gemaakt. Perfect als tussendoortje.


Wanneer je vaak smoothies maakt, weet je dat er eindeloos veel variaties mogelijk zijn. Maar om te beginnen zou je een bananen smoothie kunnen maken ! De banaan maakt de smoothie heerlijk smeuïg en is bovendien lekker zoet.

Deze zoete smoothie met banaan, appel , sinaasappel en citroen is perfect om uit te . Recept 3: De appel - banaansmoothie. Als je van zoete vruchten houdt, zul je waarschijnlijk ook wel van bananen houden. Deze smoothie combineert de lichte zoetheid van de banaan met de frisheid van appel en sinaasappel , om zo een bijzonder lekkere en gezonde smoothie te creëren.


Omdat je de banaan bevriest. Vul met fruitsap(ongeveer 3l) totdat het fruit volledig onderstaat maar ook niet meer. Mix alle ingrediënten in de blender tot een glad mengsel.


Je overheerlijke smoothie is klaar!

Appel - banaan - sinaas . Doe 200ml yoghurt in de blender. Zet de blender aan na sec zet je hem stil. Doe de banaan erin zonder schil of draadjes. APPEL De appel is een bron van vezels,vitaminen, mineralen en voedingsstoffen , zoals pectine en quercetine, catechine en anthocyaan, die allen tot de flavonoïden behoren. Van alle fruitsoorten is de appel noemenswaardig wat betreft deze stoffen.


Anthocyaan bevindt zich in de appelschil en is o. Een heerlijke smoothie voor wanneer je moet ontgiften na de feestdagen. Lees snel verder om uit te vinden hoe je hem maakt. Verwarm de oven voor op 2oo graden. Een smoothie waar alle belangrijke stoffen zitten die je op een dag nodig hebt.


Vitamines uit het fruit, mineralen, onder andere het ijzer uit de spinazie. En omega vetzuren uit de lijnzaa dat overigens ook enorm gezond is voor uw darmen. Wilt u het lekker koud dan kunt u een handvol ijsblokjes toevoegen. Kan uw blender geen ijsblokjes malen dan kunt u de ijsblokjes in glas doen en dan het sap erover gieten.


Pers twee sinaasappels uit en giet het sap in een blender. Schil de appels , verwijder het klokhuis en snijd deze in stukjes. Doe vervolgens het fruit in de blender.

Pel daarna de bananen en snijd deze in stukjes. De onderstaande recepten zijn ieder geschikt voor één glas. Green Smoothie – handvol verse spinazie – sap van sinaasappel – een halve mango – appel – sap van een halve limoen – koud water.


Benodigdheden: blender of keukenmachine. Doe beide in de blender, voeg het water toe en meng . Bereidingstijd: minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts