dinsdag 17 mei 2016

Hoeve dijkzicht leiderdorp

Authentieke boerderij met buiten plaats. Voor u kunnen wij een volledig verzorgde bijeenkomst organiseren. Wij willen aan uw wensen voldoen. Bijzondere momenten vragen om iets anders.


Alles wat je wilt weten over deze zaal huren in Leiderdorp. Hoeve Dijkzicht , Leiderdorp. Romeinse munten zoeken, schapendrijven en lekkernijen eten?


Kom dan naar Leiderdorp ! Hemelvaartsdag: gemeentehuis en milieustraat gesloten mei: i. Lokale streekproducten, koffie, keizerlijke koek en natuurlijk ins en outs over de Limes. Iedereen is van harte welkom! Het programma is gevarieer voor jong en oud is . Samenwerken met Romeins Koken. Vraag naar de mogelijkheden!


Trouwlocatie in Leiderdorp. Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie in Leiderdorp ? Uw gastvrouw Ella Houwing ontvangt u met de gastvrijheid van het platteland in haar nostalgische, 3jaar oude boerderij . Bouwbedrijf, Olympus Nederlan Praxis, . Koudekerk aan den Rijn, Hondsdijk Rijnwoude, Zuid Holland foto. Boerderij onder rieten wolfdak, eerste helft 19e eeuw, met zesruitsschuiframen. Aan de dijk twee bakstenen hekpijlers met dekplaten, waarop gebeeldhouwde sierkorven.


Eind 17e eeuw boerderij. EHBO in Leiderdorp en omgeving, verrast met een Koninklijke onderscheiding. Tekst en foto: Frans Brocken.


De onthulling vindt plaats bij het gemeentehuis aan de Willem-Alexanderlaan. Hortus De Hortus botanicus Leiden vormt de ideale trouwlocatie. Onderwerpen waren “Onderwijs in Leiderdorp ”, “Huizen als kastelen” ,. Verhuizingen zijn toegevoegd aan de lijst met Apotheek Boehmer, Brasserie Park, Ginjaar. Dijkzicht , 19e eeuwse, in oorsprong oudere, BOERDERIJ van het voerdeeltype met hoog voorhuis met verdieping onder U-vormig pannen zadeldak.


Toplocatie voor feesten, partijen en vergaderingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts