maandag 23 mei 2016

High tea schiedam expreszo

Graag leiden wij u rond in de wondere wereld van koffie en thee. Volg ons langs de diverse koffie- en theesoorten, de toepassingen en de bijzonderheden. Neem een kijkje in onze winkel en onze tearoom, en bekijk ons assortiment accessoires en.


En probeer zeker een keer onze scones met clotted cream (de échte uit Cornwall) en jam. Ook kunt u bij ons terecht voor een High Tea , English Tea of Cream Tea. Wij serveren High Tea van woensdag tot en met zaterdag.

Hier als verassing een high tea cadeau gekregen. Schiedam , Zuid- Holland . Loop eens binnen en maak kennis met de wondere wereld van koffie en thee. Met de zwart-witgeblokte vloer, prachtige antieke kasten en koperen koffi. In onze tearoom kunt u terecht voor een high tea , English tea of cream tea.


High tea , English tea, Cream tea. Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Zelf een review plaatsen.


Altijd vriendelijk, gezellig en ontzettend klantvriendelijk de high - tea is een absolute aanrader voor wie lekker wil genieten van verschillende soorten thee en huisgemaakte.

Deze high tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijke hapjes, geserveerd op een etagère die rijkelijk is gevuld. De high tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling. This review is the subjective opinion of a TripAdvisor member and not of TripAdvisor LLC. Inmiddels zijn we al weer jaar verder and still going strong!


We hebben meer dan 1soorten losse thee en soorten koffie. De échte thee- of koffieliefhebber is bij ons dus aan het juiste adres. Ook onze High Tea is inmiddels bekend bij velen. THEE VAN THEEHUIS EXPRESZO UIT SCHIEDAM.


In de tearoom kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met bijvoorbeeld een lekkere punt appeltaart of een Engelse scone met clotted cream. Of wat dacht je van een Koffie of Thee Speciaal. Good service, nice shop.


Ekspreszo - Lunchroom en brasserie in het hartje van Weert. Expreszo Koffie en Thee. Website: Bezoek de website. Inschrijven voor de nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts