vrijdag 20 mei 2016

Woonkamer vloer ideeen

Ga je voor een houten, parket of eiken vloer of laminaat. Of ga je voor pvc, tegels of vinyl? Een kwaliteitsvolle vloer vertegenwoordigt al gauw van je interieurbudget.


Een reden te meer om goed na te denken over je vloeren. Met deze vijf tips haal je .

Waar men vroeger alleen kon kiezen voor vloerbedekking, zijn de keuzes in vloeren nu enorm. Er zijn nu dan ook nog maar weinig huishoudens waarin je vloerbedekking tegenkomt. De verschuiving van vloerbedekking naar houten vloeren of laminaat heeft ook alweer enige tijd geleden plaatsgevonden. Het beslissen wat voor een type en kleur vloer je in jouw woonkamer wilt hebben , kan een moeilijke beslissing zijn.


Er zijn zoveel prachtige vloeren te vinden die allemaal goed zouden staan in je woonkamer. Maar waarom zou je je woonkamer inrichten met een donkere vloer ? In de woonkamer zijn bijvoorbeeld vele materialen mogelijk, terwijl in de keuken en badkamer moet worden gelet op de vochtbestendigheid van de vloer. Toe aan een nieuwe vloer ?

Praktisch en stijlvol, wij verzamelen dessins en kleuren waar jij én je huis blij van worden. Een mooi interieur begint bij een goede basis. De kleur, de houtnerf, een mat of licht glanzend oppervlak. Het heeft allemaal invloed op de sfeer.


Leg je vloer door over alle ruimtes, zo lijkt . Bij tegels denk je misschien meteen aan een badkamer of keuken, maar tegels kunnen ook mooi in een woonkamer staan. Hoewel tegels niet verhuisbaar zijn, zijn ze wel overal toepasbaar. Daarnaast zijn ze ook erg gemakkelijk schoon te houden en dier- en kindproof. Trends in tegelvloeren zijn de . Van alle afwerkingsmaterialen is de vloerbekleding het meest onderhevig aan slijtage. Een goede vloer moet passen in je interieur, tegen een stootje.


Een overzicht van alle soorten gietvloeren met hun eigenschappen, voorbeelden en prijzen vind je hier terug. Een moderne woonkamer is de ideale plaats om na een drukke werkdag volledig tot rust te komen. Je kan kiezen voor een hedendaagse look door gebruik te maken van moderne materialen zoals gietvloeren en strakke meubels.


Wil je de moderne sfeer volledig doortrekken, kan je eventueel ook opteren voor een . Hoe kies je de juiste vloer voor woonkamer ? Is laminaat, parket, tapijt, linoleum of bamboe laminaat de beste keuze voor de living?

Veel mensen kiezen speciaal voor een houten vloer , omdat ze dan hun eigen legpatroon kunnen kiezen. Tegenwoordig is het kiezen van een eigen legpatroon ook mogelijk bij verlijmde PVC vloeren ! Van de mooie klassieke visgraat tot een moderne stroken vloer. Door het brede scala aan dessins lijken . Bekijk schitterende voorbeelden van pvc- vloeren in de woonkamer en kom naar één van onze winkels. Voorheen was het echt duidelijk nep.


Wooninspiratie bij Roobol. Het zeil was wel makkelijk en duurzaam, maar erg mooi was het niet. Je zag het dan ook niet in de woonkamer maar soms wel in de keuken of bijkeuken. Alles voor de aanschaf van een nieuwe vloeren , natuursteenvloeren, laminaatvloeren, parketvloeren, siergrindvloeren, gietvloeren, tapijt. Bent u op zoek naar een stoere vloer met betonlook voor in de keuken of badkamer?


Of zoekt u een prachtige vloer voor. Vloer betonlook woonkamer van Decocement . De uitstraling van de woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer. Een natuursteen vloer geeft zeker de juiste interieurstijl.


De slijtvaste en krasvrije eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat de vloer generatie op . Europees eiken multiplank visgraat 1x 1mm met band in vrijstaand woonhuis te Hendrik ido Ambacht, geleverd en aangebracht door MoreFloors vloeren Breda. Keramische vloertegels zijn ideaal voor de woonkamer ! Heb je een kleine woonkamer , kies dan voor een vloer in dezelfde kleur(tint) als je wanden. Op deze manier creëer je een ruimtelijk geheel en lijken de meubels te zweven in de woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts