maandag 23 mei 2016

Lg direct drive wasmachine gebruiksaanwijzing

Toen er niets abnormaals te zien was draaide ik de stop heel goed dicht, maar bij het draaien van een volgende was gulpte het water door die zelfde stop. Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u. De moderne direct - drive motor drijft de trommel rechtstreeks aan zonder gebruikt. Volg in verband met uw veiligheid de informatie in deze handleiding stipt op om brand-,.


Vul uw model in of selecteer op productcategorie omdocumenten te downloaden voor uw product.

Voor uitgebreide informatie over kenmerken, specificaties, installatie en gebruik van uw LG product, verwijzen wij u naar de gebruikershandleiding en andere documenten die u hier. Wasmachine - en drogermodellen met een touch paneel maken gebruik van een ander type kinderslot dan modellen zonder touchpanel. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café.


De FH4U2TDNmet een wascapaciteit van 8Kg , draagt de beste zorgt voor jouw wasgoed. LG FH4U2TDN- Wasmachine. Om alle soorten was goed te kunnen behandelen kan de trommel zes verschi.

Je moet er even voor gaan zitten om de programma,s te leren kennen maar daarna is het een super wasmachine. Goeie machine jammer van schlechte gebruiksaanwijzing. Wasmachine HANDLEIDING DD147MWN Gefeliciteerd met uw aankoop van een volautomatische wasmachine van LG.


Direct Drive -systeem De moderne Blushless DC-motor drijft de trommel rechtstreeks aan zonder gebruik te maken van riem of riemschijf. Elegant Lg Wasmachine Gebruiksaanwijzing – Heerlijk tot mijn weblog, binnen dit tijd ik zal verklaar jou met betrekking tot lg wasmachine gebruiksaanwijzing. En nu, dit kan de primaire foto. Gelukkig kun je een aantal problemen zelf oplossen en heb je niet altijd een monteur of nieuwe wasmachine nodig.


Wij bespreken een aantal. Dit nummer kun je opzoeken in de gebruiksaanwijzing. Ben je de handleiding kwijt? Dit kan de trommel beschadigen, dus verwijder het voorwerp direct.


De wasmachine beschikt namelijk over Motion technologie die ervoor zorgt dat er unieke wasbewegingen mogelijk zijn waarbij elk type wasgoed de optimale behandeling krijgt. Dankzij zijn Direct Drive motor is de . Is geen storings code maar de vermelding dat hij op het kinder slot staat. Vermoedlijk heb je bij het verplaatsen de toetsen combinatie hiervoor ingedrukt.


Zonder type nummer kan ik niet aangeven hoe dit op te lossen is.

Pak de gebruiksaanwijzing of geef het type nummer door. CL ,, Kinderslot is ingeschakeld. Haal de wasmachine van het kinderslot om een normale functie van de wasmachine te hervatten. De gebruiksaanwijzing is incompleet, er ontbreekt hoe de deur van de wasmachine te openen.


Verder is het nog storender dat de hele gebruiksaanwijzing voor de stoomfunctie ontbreekt. Toegevoegd na minuten: Bedankt voor alle goeie ideeën! De machine doet de ene keer zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing uur over de was, de andere keer bijna uur.


Direct drive motor , en dat merk je heel stil. LG Wasmachine handleiding - Gebruikershandleiding. LG wasmachines bieden een verscheidenheid aan functies, zoals energiebesparende cycli, direct drive motoren en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts