dinsdag 24 mei 2016

Bondi chai nederland

Enjoy the spices of happiness! Chai Tea is wereldwijd de derde meest gedronken warme drank en in Nederland groeit de bekendheid en populariteit van deze drank razendsnel. Het is eenvoudig en snel te bereiden, . Bondi Chai komt in poedervorm die direct oplost in melk.


Klik hier voor meer informatie over de . Hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee. Chai Latte verovert in rap tempo het hart van niet-koffiedrinkers en koffiedrinkers in Nederland. De roots van Chai Latte liggen in India. Een volwassen alternatief voor koffie en thee. Chai is onder meer het Pakistaanse, Indiase, Iraanse en Turkse woord voor thee.


In het Nederlands wordt het meestal gebruikt om een pittige kruidenthee, of Afghaanse groene thee aan te duiden. Ontdek de unieke smaak van BONDI CHAI TEA LATTE! Drie weken na thuiskomst, hartje winter in Nederland , kwam mijn pakketje aan.


Eindelijk, eindelijk kon ik genieten van dat geweldig lekkere winterdrankje: Chai Latte! Wil je het ook bestellen? Voor slechts euro kun je al genieten van de verschillende soorten. Maar geloof me, veel verschil . Chai Latte is spannender en prikkelender dan thee, maar zoeter en kruidiger dan een cappuccino.


Een overheerlijk drankje van verkwikkende specerijen en bereid met. In jouw lunchroom misstaat Chai Latte niet, hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee is. Waan je in exotische sferen met Chai Tea Latte.


Ervaar de avontuurlijke smaak van spicy kruiden, gecombineerd met veel warme, schuimige melk en zwarte thee. Hierdoor smaakt Chai Tea Latte niet alleen lekker, maar ruikt het ook nog eens heerlijk. Klaar voor een avontuur? Deze verpakking bevat cups. BDC-Club-Cinnamon-200gram.


Blog-A-Bondi-Chai-LatteKLEIN. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. I love love love chai tea latte! Heel lekker, heb het vorige week voor mijn . Foodservice Marketing Foods B. Bonnewits Horeca Centrum.


Chai is in veel verschillende varianten en smaken en merken te verkrijgen. Hieronder het recept voor de basis maar o zo lekkere Chai Tea Latte. Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts