dinsdag 31 mei 2016

Vlindertuin vlindorado waarland

Ondek de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. Laat je verrassen door de bijzondere kleurenpracht in onze vlinder- en vogelparadijs. Tropisch uitje in eigen land!


Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. U bent altijd van harte welkom bij de grootste vlindertuin van Nederlan vlindertuin Vlindorado.

Vlak achter het duingebeid van Noord-Holland ligt, tussen Alkmaar en Schagen in het landelijk gelegen Waarland , . U kunt bij ons terecht voor. Vlindorado is één van de grootste tropische vlindertuinen van Europa. Eén van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa gehuisvest in de bloemenkwekerij van Dekker Anthuriums. Wij zijn hard aan het werk met onze nieuwe website. Wij verwachten dat deze eind februari gereed is.


Het is een van de grootste vlindertuinen van Europa. Een prachtige tropische tuin met schitterende exotische planten en honderden veelkleurige vlinders en een grote (3m2) inloop volière met vele uitbundig gekleurde tropische vogels.

Van 11:tot en met 17:uur. Vlakbij Alkmaar ligt de tropische vlindertuin. Deze attractie is geschikt voor elk weertype.


Beleef de kleurrijke wereld van . In Waarland , ligt de tropische vlindertuin Vlindorado. Ons vlinderparadijs is van. En ook nog een kijkje nemen in de Vogeltuin, een grote inloop volière van 2m² met vele kleurige tropische . Alles weer fleurig bloeiend en een aangename temperatuur?


Kom genieten in één van de grootste vlindertuinen van Europa en geniet van de juweeltjes die om de bezoeker heen vliegen. Bekijk de beste opties op Hotels. Verzamel nachten en ontvang er gratis! Vlindertuin en tropische vogeltuin, overdekte tropische tuinen, veel prachtig gekleurde vlinders en tropische vogels, bekijk de ontwikkeling van rups tot vlinder, leuk om te bezoeken met familie en kinderen. Een bezoek aan deze tropisch.


Van oudsher is het kassenbedrijf een . In de Kop van Noord-Hollan in Waarland ligt één van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa. Dit vlinderparadijs is een geschikt uitje voor elk weertype.

In dit vlinderparadijs fladderen meer dan duizend prachtige exemplaren rond. De eigenaren hebben ook een (sub)tropische vogeltuin die samen met de vlindertuin bezocht kan worden en een tropische bloemen- en papayakwekerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts