woensdag 25 mei 2016

Horeca smoothie maker

Hamilton Beach,Waring en Buffalo. De professionele blenders worden toegepast in bars, horeca -zaken en professionele keukens. Met een professionele blender voor in de horeca maak je de lekkerste smoothies in een handomdraai. Gratis verzending en levering binnen - uur. Horeca smoothie producten: alles wat een smoothiebar nodig heeft.


Blenders , bevroren fruit, smoothie packs en Juicers maar ook menu en concept ontwikkeling. Sommige professionele blenders zijn ook geschikt om uw gerecht warm te houden tot het moment van serveren. HorecaRama heeft een groot aanbod aan blenders , van kleine tot grote en van verschillend materiaal.


Neem nu de krachtige Blentec blenders. Deze zijn verlkrijgbaar als losse blender of als onderbouw blender , zodat alleen de kan boven het werkblad uitsteekt. Ideaal dus voor restaurants waar blenders voor smoothies en andere dranken worden gemixt in zicht van de gasten. De krachtige motoren zorgen . Vind horeca blender op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


OR blender kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. De absolute horeca blender ! Met onafhankelijke , elektronische blend-programma's. Professionele blender van roestvrijstaal met liter kristalglazen mengkan! Het Fresh Fruit Express concept biedt een ondernemer in de horeca of catering de mogelijkheid om met een zeer geringe investering verse smoothies (nu ook met frozen yoghurt), fruit milkshakes en cocktails . Totaalleverancier voor horeca , slagerij, bakkerij, grootkeuken techniek, koeltechniek en airconditioning.


U bent welkom voor horeca benodigdheden, onderdelen horeca apparatuur, HACCP reinigingsmiddelen en systemen. Nederlandstalige service RVS kom HU… € 4500. Meng een bevroren zakje fruit met 2ml basissap eenvoudig in een blender en klaar is uw Smoothie ! Frank heeft het grootste aanbod blenders voor jou! Ze worden intensief gebruikt en moeten eenvoudig te reinigen zijn.


Alleen met de beste blenders serveer je je klanten dag in dag uit de heerlijkste smoothie , cocktail of mousse. Ook sauzen en soep maak je perfect glad in een blender. Santos Silent Drankjes BlenderDe Santos 62A borstelloze blender is de perfecte begeleiding voor sap bars, pubs, restaurants en hotels.


Stijlvol en functioneel, de blender heeft vele functies. Een smoothie is als brandstof die je nodig hebt om de dag door te komen. Neem de blender , verzin zelf een origineel en gezonde smoothie én laat het smaken! In een restaurant verwachten je klanten natuurlijk de beste gerechten.


Door te kiezen voor een goede blender kun jij nog betere gerechten maken en je klanten blij maken en blij houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts