dinsdag 24 mei 2016

Henkelman onderdelen

Bij vervuiling van de olie, of slijtage van de siliconenstrip, dekselrubber of teflontape deze te vervangen. Minimaal elke maanden de olie te vervangen. Neem contact met ons op!


Snelle, betrouw- bare levering. De machines worden over de .

De onderdelen staan niet los op onze website. Elke maanden de olie te vervangen (of eerder indien nodig),. Wekelijks de sealbalk te controleren,. Dan ook de siliconenstrip en het dekselrubber te controleren.


Nu in de aanbieding van € voor € 01! De lijst van deze producten is eindeloos. U kunt het zo gek niet bedenken of het wordt vacuüm verpakt. Henkelman onderdelen koop je bij HorecaTraders.

Het product in de vacuümzak wordt in de kamer gelegd. Op zoek naar een specifieke machine? Gereviseerde machines Standaard geleverd met garantie. Ruim assortiment onderdelen Veelal uit voorraad leverbaar.


Test uw machine In onze speciaal ingerichte demoruimte. Onderdelen , onderhoudskits en explosietekeningen voor vacuümmachines en diptanks vindt u in onze webshop. De Boxer serie is een tafelmodel vacumeermachine. Geschikt voor grote diversiteit aan producten en afmetingen.


De vacuumkamer is diepgetrokken en heeft afgeronde hoeken voor het . Categorie: Vacumeermachine. Uitvoering: Dubbel kamer. Lengte Sealbalk: 8mm. Ruimte tussen Sealbalken: 8mm. Voor meer informatie of een afspraak met één van onze Rayon Managers, kunt u contact met ons opnemen.


Deze korting geldt niet op installatie, onderdelen , accessoires en toebehoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts