woensdag 11 mei 2016

Schoutenstraat 6 utrecht

Dus van servies en theepotten tot theefilters en thermoskannen. Uiteraard ontbreken de medicinale,- keukenkruiden en specerijen niet. Begonnen onder de naam Abraham Mostert op Schoutenstraat zijn we jaar geleden verhuisd naar de overkant van de straat naar nr.


Dit sfeervolle en vooral ruimere pand biedt ons . Nostalgie in een modern jasje.

Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what's great and not so great in Utrecht and beyond. De Droom Van Utrecht in Utrecht , reviews van echte mensen. Adres: Schoutenstraat 6. Gemeente: Gemeente Utrecht.


Buurt: Domplein, Neude, Janskerkhof. Delicatessenwinkel in Utrecht. De historie van deze winkel gaat al meer dan jaar terug in de tijd.


Toen nog gevestigd aan de overzijde van de straat onder de naam Abraham Mostert.

Deze naam was echter verbonden aan het pand zelf en dat betekende bij de verhuizing naar de overzijde van de Schoutenstraat , een . Aan de gevel heeft tot in de jaren vijftig een koeienkop . Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen. Ook de sfeer is ouderwets gezellig! Naast een royale keuze in verschillende theesoorten kun je er ook terecht voor delicatessen, natuurlijke huidverzorgingsproducten, kruiden,.


Bekijk foto van Schoutenstraat 5. Gelegen tussen de Neude en de Ganzenmarkt ligt één van de gezelligste winkelstraatjes van de sta de Schoutenstraat. De straat bestaat voor het . We waren al fan van de Koekfabriek Koffiebar aan de Slachtstraat in Utrecht , waar misschien wel de lekkerste koekjes van Utrecht worden gebakken. Héél leuk is het dan ook dat de Koekfabriek een gloednieuwe bakkerij heeft geopend aan de Schoutenstraat.


Dat betekent nog meer zelfgebakken lekkers! Kom snel een keer langs! Droom van Utrecht Schoutenstraat , Utrecht. Het Klaverblad Hogewoerd 1 Leiden.


Koffiebrander Blanche Dael Wolfstraat 2 Maastricht. Openingstijden (apr - mei) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts