woensdag 25 mei 2016

Mini urn

Een mini urn online kopen? Gratis verzending en snelle levering! Persoonlijk advies nodig? Gebruik de chat of neem telefonisch contact op met onze klantenservice. Bent u op zoek naar een bijzondere mini urn ?

Heeft u pas afscheid moeten nemen van dierbare en bent u op zoek naar een betaalbare urn voor het bewaren van de as? JB Memorials heeft een zeer ruime collectie betaalbare mini urnen in diverse uitvoeringen en maten. Onze collectie urnen bestaat voor . Veel urnen hebben ook een kleinere variant.


Deze kleinere urn wordt een mini urn genoemd. Bekijk de onze ruime collectie mini urnen , met meer dan 3voorbeelden. Urnen winkel Urnwebshop biedt u online keus uit een unieke urn , assieraden en grafdecoratie collectie.

Kwaliteit tegen budgetprijs. Wanneer kiest u voor een mini urn , kleine urn of as beeld? De uitvaart in goede handen. Deze glazen mini urn in druppelvorm is met de hand geblazen en heeft een unieke kleurvlam aan de binnenzijde.


Wij ontzorgen u volledig bij een begrafenis of crematie. Deze druppelvormige urn biedt in het gekleurde midden plaats aan een zichtbare hoeveelheid as (ongeveer liter). Elke urn is uniek doordat deze handgemaakt worden. Er is keuze uit verschillende . Urnen en Assieraden in elke gewenste kleur en vorm. Met of zonder vingerafdruk en gravure.


Passend bij de persoonlijkheid van uw dierbare. Mini urnen zijn er in veel verschillende uitvoeringen en materialen. Op zoek naar mini urnen ? Wij bieden een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kleine urnen.


Bezoek onze website en bekijk ons prachtige aanbod mini urnen ! Bij de Kneedbare Steen is het mogelijk om een kleine urn naar eigen ontwerp te laten maken.

In dit vogelurntje kan een deel van de as worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts