donderdag 26 mei 2016

Volkstuin westerpark

Westerpark wordt groener! ING-gebouwen aan de Haarlemmerweg. Een groene oase van rust en ruimte. Kom wandelen, doe mee met een workshop of natuurexcursie. Voor buurtgenoten een begrip: de volkstuinen.


In deze werkgroep krijgen de belangen en wensen van de gebruikers van de volkstuinen de aandacht. Als gebruiker van de volkstuinen word je . Oudere tuinders zijn tegen. Ze zijn bang voor meer inbraken en tr.


Alle adviezen en verzoeken van de bouwcommissies tuinparken zijn door Bondsbouwcommissie en Bondsbestuur besproken en daar is een concept uit ontstaan. Een volkstuin is een stukje grond . Ook dienen zij de gehuurde grond op natuurvriendelijke wijze te onderhouden. Niet alle verenigingen nemen deze opdrachten serieus. Tuinders hebben de grond van hun volkstuin in gebruik.


Het jubileum wordt deze week groots gevierd. Het terrein is eigendom van een vereniging. Dit terrein is van de volkstuinvereniging Nut en Genoegen. In die tijd waren de tuinen vooral nuttig. Overkroeten, Bestuur Overkroeten.


Als weldenkend allochtoon heb je daar toch niets te zoeken . Extensieve functies als volkstuinen , die verhoudingsgewijs veel ruimte vragen en relatief weinig gebruikers kennen, komen daardoor geregeld in discussie. Dit is duidelijk het geval geweest bij het opstellen van het structuurplan. Kiezen voor Stedelijkheid. Met groene ballonnen is aangegeven in welke tuinen je welkom bent voor een hapje, drankje of muziek.


Ook zijn er op diverse plekken terrasjes gemaakt. De Nieuwe Liefde, amsterdam. Festivals en vrijheidsmaaltijden. De Hallen Herdenkt en andere bijeenkomsten op mei. Tuinieren is Genoegen en Nuttige Ontspanning).


Het is gelegen in de Eendrachtpolder, tussen Geuzenveld en de Oude Osdorperweg in. De volkstuin is een stukje grond waarop . Volkstuinvereniging Tot Nut en Genoegen Rotterdam Noord. Amsterdam, Nederland mei - jul.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts