woensdag 11 mei 2016

Keuken schoonmaken met soda

Deze smaken vaak ook erg lekker! Maar wist je dat je ook kunt schoonmaken met baking soda ? Het is een milieuvriendelijk alternatief voor chemische schoonmaakmiddelen. Wij hebben voor jou uitgezocht wanneer . Compilatie Baksoda Heb je nog andere schoonmaakvragen?

Vraag het aan Liesbeth van Het Poetsbureau. Kom van vettige en vieze keukenkastjes af door plantaardige olie met baking soda te mengen en dit op de kastjes te smeren. Maak glazen bakplaten schoon met . Gewoon in het keukenkastje ? Hieronder nog een aantal tips hoe je zuiveringszout kunt gebruiken bij het schoonmaken. Tip 9: Afvoer schoonmaken en schoonhouden. Uw afvoer houdt u schoon door eens per week een schep soda , opgelost in heet water toe te voegen.


Gooi koffiedik gerust door de afvoer, koffie voorkomt vet aanslag in de afvoer en verstopt niet.

Voegen keuken schoonmaken. Soda is een simpel en multifunctioneel schoonmaakmiddel! Soda is veel goedkoper dan voor elk soort klusje weer een ander middel te gebruiken. Schoonmaken met soda - is het een wondermiddel?


Wil je weten hoe je deze. Het schoonmaken van je keuken is figuurlijk niet de meest vette klus, daarentegen letterlijk helaas wel, maar het moet toch gebeuren. Dit kan je allemaal schoonmaken met soda. Schimmel en aanslag in de voegen van je badkamertegels verwijderen. Ik heb dit gedaan door wat soda op een vochtig schuursponsje te strooien en schrobben maar.


Even naspoelen met warm water en de voegen zijn weer wit. Vuur doven: Bij een kleine keukenbrand kun je baking soda gebruiken om het vuur te doven. Met deze handige keuken schoonmaaktips voorkomt u dat het ooit zo ver gaat komen.


Maak de voegen schoon met een mix van soda , bleek en water. Wedden dat je ze nog nooit zo schoon hebt gehad. Op dezelfde manier kan je ook prima je pannen, magnetron, koelkast en wasbak schoonmaken.


Baking soda is een ideaal schuurmiddel. Na het schoonmaken de bovenkant van de kastjes insmeren met een beetje onverdunde wasverzachter.

Gebruik hiervoor keukenrol of een doekje. Bij de volgende schoonmaakronde veeg je de vettigheid er zo van af. Je kunt je keuken ook razendsnel schoonmaken zonder al te veel tijd kwijt te zijn. Vrijwel alle pannen en bakplaten (met uitzondering van aluminium) kun je een nacht te weken zetten met een bodempje kokend heet water met drie eetlepels soda of een vaatwastablet.


Daarozes supersnelle. Keuken (aanrecht, tegels, vloer), interieur, sanitair schoonmaken. Vuil en vetplekken verwijderen. Bruine zeep in combinatie met zacht water.


Allesreiniger in combinatie met hard water. Kalkaanslag verwijderen. Veeg het vet zo van uw tegels, afzuigkap of fornuis door een scheutje schoonmaakazijn toe te voegen aan lauw water.


Naast schoonmaakazijn is soda ook een handig middeltje als u de keuken gaat schoonmaken. Bak) soda of zuiveringszout ken je waarschijnlijk wel uit de keuken. Je kunt het toevoegen aan gerechten om ze lichter verteerbaar te maken. Maak je tegelvoegen tussen vloertegels of muurtegels stralend schoon met bijvoorbeeld azijn of soda.


Gooi een half kopje baking soda in de afvoer van badkamer of keuken. Strooi baking soda in de vaatwasser voor het wassen. Bestrooi de bodem van de kattenbak. Strooi wat baking soda in (sport)schoenen als je ze . Handige tips bij het schoonmaken van de keuken en keukenapparatuur. Als je de keuken gaat schoonmaken weet je zeker dat je één ding gaat tegenkomen.


Een goed ontvettingsmiddel is daarom. Gooi af en toe een schep soda in de afvoer en overgiet het putje met kokend water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts