vrijdag 20 mei 2016

Bosch i dos

Danzij slimme sensoren ben jij keer op keer verzekerd van een optimale wascyclus. I-DOS zorgt goed voor je kleren, is zuinig met wasmiddel én bespaart water. Coolblue: alles voor een glimlach. Hier lees je alles over de verschillende modellen, laat je inspireren!


Exact gedoseerd wasmiddel is niet alleen goed voor je wasgoe maar ook voor het milieu en je portemonnee.

Nadat sensoren de belading hebben gemeten, voegt de wasmachine het wasmiddel in de juiste hoeveelheid en op het beste moment toe tijdens het wasprogramma. Wanneer je te weinig wasmiddel gebruikt, blijven vlekken achter . Zo loop je nooit meer het risico dat je teveel of te weinig wasmiddel gebruikt. Kies je vervolgens het automatische programma, dan bepaalt i-DOS ook meteen . Maar hoe handig en intelligent is-ie echt?


We onderwierpen de wasmachine aan een uitgebreide test tijdens een live LINDA. Door het wasgoed te scannen en te wegen kan de i-Dos wasmachine de juiste hoeveelheid wasmiddel doseren en het beste programmaverloop kiezen.

Het automatisch doseersysteem zorgt er dan ook voor dat je bespaart op water en wasmiddel. Zo heeft hij automatisch dosere. Sensoren wegen je wasgoed en scannen hoe vuil het is. Hij heeft namelijk i- DOS , waardoor hij voor jou bepaalt hoeveel wasmiddel je kleren nodig hebben. Bosch i-Dos weet wat je wast.


Verder heeft hij een extreem grote trommel, is hij geschikt voor allergiën,. Is automatische wasmiddeldosering een must-have op je nieuwe wasmachine? Siemens i-Dos weegt en scant de was, en doseert automatisch de wasmiddel en wasverzachter. De doseertanks zitten op dezelfde plek als de standaard doseerbak. Naast de doseertanks is er ook een doseerbak waarmee je wasmiddel handmatig toe kunt voegen.


Niet meer nodig met i-DOS! Hiermee doseert u het wasmiddel op de milliliter nauwkeurig wat niet alleen erg goed is voor uw wasgoed maar ook voor het milieu en voor uw . Интеллектуальная система i- Dos : . Эта технология дала ответ на вопрос, который мучил многих хозяек долгое время: сколько моющего средства необходимо использовать, чтобы . Piest is al meer dan jaar de grootste electronica vakspeciaalzaak in Enschede en omgeving.

De wasmachine weegt je wasgoed en scant met sensoren hoe vuil het wasgoed is. Kwestie van één druk op de knop. Was alles maar zo makkelijk.


De nieuwe wasmachine heeft de naam i-Dos meegekregen en is onder anderen in s. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. De grote trommel maakt het erg . Nieuwe wasmachine van bosch i-dos. Wegens omstandigheden te koop aangeboden.


Bekijk hier alle i-DOS modellen. Vandaag bestel morgen in huis. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts