dinsdag 24 mei 2016

High tea sommelsdijk

Werelds In-Side Lunchroom is dé lunchroom van Goeree-Overflakkee (Zuid- Holland) en omstreken (Zeelan Brabant), gevestigd in Middelharnis, inpandig bij Tieleman Keukens aan de Korendreef 15. Een compleet warm en koud buffet? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.


Soof verzorgt het graag voor u. In de zomermaanden zijn we wekelijks werkzaam . Maar we doen nog meer: denk bijvoorbeeld aan catering, high - tea en workshops.

Kijk onder de verschillende categorieën of kom eens proeven! Van woensdag tot zaterdag is onze eetwinkel te Middelharnis voor publiek geopend. Buiten deze openingstijden zijn wij ook beschikbaar voor bestellingen en . Start van onze high tea ! Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina. Klets gezellig bij en geniet van de verschillende zoete high tea hapjes.


Landwinkel Keizer. Ilonka van der Sluijs - Visser. Lid van de kerkenraad en redacteur van Vrijzinnige Klanken en de website.

Remonstrantse Paasmaaltijd. Die zijn uitgenodigd om zich smakelijk te laten verrassen. Onze versie van de high tea. Geniet van een diversiteit aan hartige en zoete lekkernijen.


Smullen van heerlijke producten uit eigen keuken en bakkerij. Ze worden warm en koud in gangen geserveerd inclusief drankjes naar keuze! Ontbrekend: sommelsdijk GGOF. Streekmuseum Goeree-Overflakkee de gelegenheid om in historische kledij, compleet met Keuvel en Keurs, op de foto te gaan.


Meer dan honderd mensen hebben zich laten fotograferen in klederdracht. Bakkerij Bienefelt te Middelharnis Tearoom, Lunchroom, Bakkerij, Bezorgservice, Workshops. Sommelsdijk - Tijdens de drukbezochte Menheerse Havendag juni j. Ed Rush Verenigd Koninkrijk.


Optical Verenigd Koninkrijk. Gridlok Verenigde Staten. Prolix Verenigd Koninkrijk. MC: Coppa Verenigd Koninkrijk.


Tag als locatie Streekmuseum Goeree-Overflakkee en nodig al je vrienden uit je foto te liken. Streekmuseum de gelegenheid om in historische kledij, compleet met Keuvel en Keurs, op de foto te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts