donderdag 31 augustus 2017

Bosch profutura 1400 storing f21

Op deze pagina geven we uitleg en tips over de Ffoutcode. De machine deed helemaal niets meer. De handleiding gaf aan dat het een motorstoring betrof. Koolborstels vervangen (waren erg versleten). Druk toerental toets in en ingedrukt . De Waswacht is één van de weinige reparatiediensten in Nederland die . Het kan zijn dat de foutcode een gevolg is van een kleine de storing die snel verholpen is.


Bosch foutcode reparatie. In het ergste geval is er. Foutcode storingscode : F: Error geeft aan dat de stuurmoduul niet goe of een update fout, oorzaak kan zijn door het vergeten stekker of . Dat is een verwarrende aanwijzing en het lijkt dan alsof het niet werkt. Geeft jouw wasmachine een foutmelding of lekt het apparaat?


Hier vind je praktische oplossingen voor deze en andere problemen – in één handig overzicht. En heb je meer hulp nodig? Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik heb een storing met melding F21. De wateraanvoer-koppelingstuk (waarmee je de leiding aan de kraan draait) is stuk. Het lekt en we willen deze vervangen. Een video uitleg door PartsNL: Hoe vervang ik de koolborstels van mijn wasmachine?


Zanker wasmachine reparatie Zanker wasmachine storing from bosch wasmachine problemen, source:. Wasmachine gaf ffoutcode vandaar een nieuwe machine aangeschaft. Ik durf daarom niet met zekerheid te zeggen of de motor 1 in orde is. Zie ook mijn overige onderdelen. Volgens de handleiding moet u waarschijnlijk de servicedienst inschakelen.


STORING F- FORUM WASMACHINES.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts