maandag 14 augustus 2017

Villapark eikelenburgh fase 5

Laat uw gegevens achter. Wij informeren u over verdere . FASE VILLAPARK EIKELENBURGH. INHOUDSOPGAVE n STIJL BESTAAT NOG. DE TWAALF VAN EIKELENBURGH.

De wijk wordt omringd door prachtige natuurgebieden en kenmerkt zich door de ruime en rustige opzet. Voor meer informatie over de woningen verwijzen wij u naar de makelaars van het project. ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT.


Fase binnenkort in verkoop. Over enkele jaren staan hier kwalitatief hoogwaardige woningen die het karakter van . Een opleveringskeuring voor een nieuwbouwwoning is niet verplicht maar wel raadzaam. De brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier zijn vanaf dan voor u beschikbaar.

Dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland hebben het besluit genomen om een watervergunning te verlenen voor het gebruiken van een waterstaatswerk of beschermingszone op de . In een aantal fasen krijgt Eikelenburgh een woonbestemming. Type woningen: 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand . Optie (koop), 449m², 187m², , 739. Kenmerken: Tuin rondom,.


De betrokken overheidsinstantie is Hoogheemraadschap van Delfland en is gevestigd op Phoenixstraat te Delft. Wethouder Van der Meij verricht officiële handeling. Deze vijfde fase bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en een vrijstaande woning. Zegt het voort en deel deze pagina op sociale media of via e-mail. Het betreft hierbij de . Uw suggestie is verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.


Type een gepersonaliseerd bericht. Gezien de signalen die er uit de richting van overheden komt ligt het voor de hand dat de marktomstandigheden voor bouwbedrijven alleen maar kunnen verbeteren. Betere marktomstandigheden zouden goed moeten zijn voor de . In deze vijfde fase van het project worden twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en een vrijstaande woning gerealiseerd.


Twee-onder-een-kapwoning Toermalijn gerealiseerd.

Rijswijk, Zuid- Holland. Markeer favoriet Rapporteren Bekijk huis. I 7( villapark Eikelenburgh fase ), het bouwen van grondgebonden woningen;. De volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning is ontvangen: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts