maandag 28 augustus 2017

Iso twister

Met gratis levenslange garantie en zonder verzendkosten! Levenslang garantie en gratis thuis bezorgd! Op de huishoudbeurs kochten we een nieuwe krultang.


Deze krultang heeft keramische tourmaline staven zonder klem. Hij heeft 7 meer negative ionen, wat meer glans geeft en gezondheid van uw haar uitstraalt. ISO Gold Collection Twister krultang 19mm.

GC Twister 19mm Krultang De Gold Collection Twister 19mm is een professionele conische krultang met keramisch toermalijnen staaf. Met gebruik van het LED display is de Twister nauwkeurig in te stellen tot 200C, waardoor deze krultang geschikt is voor all. ISO Pro Krultang Twister mm Zwart. Je krijgt ook een handschoen bij om je hand te beschermen tegen de hitte tijdens het vast. Van krulletjesbol naar krullenbol, ik testte de ISO twister mm.


De ene keer krullen, de andere keer weer stijl haar. Ik vind deze beter dan pearl wand omdat deze minder taps toeloopt, waardoor je toch ook dat volume krijgt waar jullie het over . Vind iso twister krultang op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Ben je op zoek naar een krultang waarmee je snel en eenvoudig een natuurlijk bos krullen kan creëren? Dan heb je hem gevonden. Dit zorgt ervoor dat je krullen maakt met . Door een snelle opwarming is de krultang snel te gebruiken. De 32mm staaf zorgt voor krullen met een diameter van 32mm. De tang heeft dubbele voltage waardoor deze ook in het . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Iso Twister Krultang mm Zwart - Overzicht. In seconden is de krultang opgewarmd en klaar voor gebruik. Krultang met 25mm toermalijnen staaf voor het creeeren van 25mm krullen.


Inclusief hittebestendige handschoen en met dubbele voltage voor gebruik in h. Unique press-action curler provide longer . ISO Twister krultang 18-- zwart bei Amazon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts