vrijdag 18 augustus 2017

Caterchef friteuse 2x8 liter

De elementunit is gemakkelijk is te verwijderen wat het onderhoud en reiniging vereenvoudigd. Afmeting, 550x430x(h)3mm. Product label, korting. Deze mooie Caterchef friteuse heeft twee apart instelbare units die ieder voorzien zijn van een kuip met liter inhoud.


In elke kuip kunt u tot kg patat maken en heeft u ze be.

Hij is eenvoudig te reinigen, het vet is eenvoudig te vervangen en de bediening is eenvoudig en veilig. Voor elke kok is er wel één die in uw keuken past. In de drukke horecakeuken en op evenementen zal hij daarom zeker zijn mannetjes staan. De tafelmodel friteuse is van hoogwaardig RVS en de binnenpannen zijn dankzij verzonken handgrepen eenvoudig te verwijderen.


Zo goed als nieuw Ophalen of . Horecacentrum Brabant Meer info:. Beschikbaarheid: In voorraad.

Professionele apparatuur voor horeca en particulieren. Ontbrekend: caterchef. Hendi Friteuse Blue Line 2xL. Verchroomde man afmetingen 260x230xh1mm. Roller Grill onderkast t. RVS dubbele frituur friteuse.


Kijk ook eens bij onze andere advertenties . Gasapparatuur ingesteld op vloeibaar gas, aardgassproeiers worden meegeleverd. CaterChef inductie friteuse Induction Deepfryer. TIJDELIJKE ACTIE, OP = OP! Om de friteuse gemakkelijk te kunnen reinigen is deze voorzien van een verwijderbaar elementen unit. GLUHWEINKETEL KOCHSTAR MET THERMOSTAAT (L ). Tot uitputting voorraad.


Elektrische Friteuses (tafelmodellen) online kopen bij. Op zoek naar een elektrische friteuse ? Tefal Super Uno Vanaf € 74.

BESTRON BESTRON Koude zone friteuse. Bestron AF3Frituurpan met Coolzone Geborsteld RVS, 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts