maandag 28 augustus 2017

Winactie 2016

Artikel Prijzen en actieperiode. De beschikbaar gestelde prijs bestaat uit retour vliegtickets Amsterdam-Bangkok v. Tussenstops zijn niet toegestaan. De e-bikes van Dutchebike zijn sportief met een trendy uitstraling voor verantwoord en betrouwbaar fietsplezier.


Met hoge kwaliteit en zeer concurrerende prijs, waarmee u de groeiende markt van e -bikes met veel succes kunt bedienen.

Gefeliciteerd Audrey van der Ley, je hebt het uitstapje naar Drenthe gewonnen! Het winnende antwoord was: pepernoten. De winnares is inmiddels op de hoogte gesteld via de mail.


Win een selfie-beeldje van Momentize. Een paar maanden geleden verscheen er een nieuw bedrijf (Momentize) dat 3D-geprinte selfie poppetjes maakt, oftwel een Shapie. Ik heb leuk nieuws: je kunt er een winnen!


Deze collectie bestaat uit zes feestelijke nagellakken om je party outfit mee af te maken en waarmee je gegarandeerd de show zult stelen tijdens.

Maak kans op de eerste twee delen uit de Spellslingerserie van Sebastien de Castell. Door deelname aan deze actie accepteren de deelnemers de onderhavige voorwaarden, die hier verderop worden omschreven als actievoorwaarden. Meer dan 5producten direct uit voorraad leverbaar. Indien je jonger bent dan jaar, dien je toestemming te hebben van je wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de winactie.


My Bendel heeft collecties in haar assortiment zodat. Hierbij maken we de winnaars van de winactie van Beleef het Sieraad bekend. Mevrouw Annette Schoo uit Heemskerk heeft Edelsmid Marja Schilt in Koog. Om het jaar goed te beginnen willen wij een paar leuke prijzen weggeven.


Daarvoor moet je wel even goed nadenken… want welk boek wil jij nu het aller- allerliefste winnen? Laat het ons weten en wie weet sturen wij je dat boek! Zit het boek dat jij wilt winnen hiertussen? Of wil je een heel ander boek . We geven gratis voucher (t.w.v. €8-) weg!


We zijn er zo blij mee, dat we onze blijdschap met jullie willen delen door gratis voucher (t.w.v. €8-) weg te geven. Wat een leuke winactie !

Maar ik zou het simpel houden met: No place like home. Mooi voor in ons nieuwe . Heb jij dit jaar een nieuwjaarskaart van Gunfactor gehad? Dan heb je ook een unieke code winactie gehad waarmee je kon checken of je een prijs had gewonnen! Naast dat het leuk was om het idee te ontwikkelen, was er ook een achterliggende gedachte bij de actie.


De winter komt langzaam maar zeker dichterbij en wat is er lekkerder dan de winter starten met wat nieuwe gear! In samenwerking met Salomon en Atomic doen we de komende week een aantal winacties , waarbij je kans maakt op mooie spullen. Eén nadeel: win je dan kun je. Evelien Vlasblom, oprichtster van Moodstreet! Meer kans op geluk en balans als moeder en vrouw?


Tips om je perfectionisme los te laten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts