maandag 21 augustus 2017

Cursus telefonisch incasseren

U leert zich bewust te . Te laat betalen door debiteuren is erg vervelend. Dit kost onnodige rente en. Leer openstaande bedragen succesvol telefonisch incasseren met behoud van een goede klantrelatie met deze praktische training debiteurenbeheer. In deze training leer je praktische communicatie- en gesprekstechnieken. Je leert reflecteren, probleemoplossend denken en resultaatgericht werken.


In deze turbulente tijden heeft u er alle belang bij uw facturen op een correcte en snelle manier te incasseren. Een professioneel debiteurenbeheer . De telefoon is een ideaal instrument om openstaande vorderingen te incasseren. Een sturend en tegelijkertijd klantgericht telefoongesprek . U wilt geen renteverlies lijden.


Maar hoe leidt u een goed en verantwoord. Klanten en hun betaalgedrag kunnen een negatieve invloed hebben op de omzet. Het voeren van lange incassogesprekken , het versturen van aanmaningen . De tweedaagse training telefonisch incasseren en debiteurenbeheer reikt u . Effectieve en winstgevende telefonische incasso valt of staat met de beheersing. Deze cursus van twee aaneengesloten dagdelen kost € 36- per persoon, . In een cursus Incasso worden je verschillende gesprekstechnieken bijgebracht.


Het vooraf bepalen van het doel van het gesprek is cruciaal in het innen van uw geld. Telefonisch incasseren is een vak. Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren.


Voor wie is de cursus interessant:. Deze training is er voor iedereen die zich weleens afvraagt: Zal het mij lukken om de openstaande posten te incasseren ? Kan ik mij beheersen om niet. Workshop: Tips voor een efficiënt telefonisch incasso met nadruk op. Goede betaalafspraken en tijdig betaald krijgen zijn cruciaal in de AGF. In de praktijk wordt vastgesteld dat het telefonisch.


Zeer praktijkgerichte opleidingen en cursussen , speciaal gericht op werkenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts