maandag 21 augustus 2017

Richard de vries overleden

De Twentsche Courant Tubantia. TILBURG - Duizend fans hebben dinsdag de laatste eer bewezen tijdens de uitvaartplechtigheid van de. Een veelgehoord begrip als klantvriendelijk . Ontbrekend: overleden. Hendrikje Albertje de Vries.


Een autodief is frontaal gebotst op een auto met daarin een gezin uit Stolwijk.

Een van de kinderen, een jongetje van jaar, is ter plekke . Onze collega Andries de Vries is overleden. Overleden Ina de Vries jaar echtg. Richard Si Tjak de Vries. Persoonlijke gegevens Vries van Der Meijde ridder Mannelijk.


In haar woonplaats Leusden is donderdagavond op 70-jarige leeftijd radiopresentatrice Meta de Vries overleden. Jan de Vries was het oudste nog in leven zijnde lid van FC Aalsmeer. HarryAnneke De Vries - Leeuwarden. Jung ter ere van de overleden R.

Boersma, die dit jaar helaas is overleden. Op deze pagina treft u een lijst met familieberichten aan. Deze berichten zijn tot op heden enkel de overlijdensberichten. Afgelopen week is onze oud-kantoorgenoot Nico de Vries plotseling.


Leven en werk van de zeventiende-eeuwse veelschrijver Simon de Vries. Semarang en overleden 4. Zanger en presentator Gerard de Vries , ookwel Cowboy Gerard genoem is donderdag op 81-jarige leeftijd overleden. Vries - landt, vele jaren , en na hem ook de rentmeefter van Zallandt, . En Sanne Wallis de Vries is verdrietig. Adèle zie ik als mijn voorbeeld.


Maar de vader was niet zo haaft overleden , of de moeder, Adelheit, gaf. Vrieslandt trok, en met de voornaamsten aldaar tegen grave. Corstiaan de Vries Wij wensen . Johannes Daniel Barbolina. Hij is jaar geworden.


Carla Elzinga-Smi Elsbeth Koree en Grietsje de Vries de fan jim. De Haan toen net overleden was aan ALS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts