maandag 14 augustus 2017

Inbouw magnetron eruit halen

Je inbouw magnetron is stuk. Een aantal stappen die je helpen bij het vervangen van jouw. Bouw eenvoudig zelf je magnetron in met de handige instructievideo van ETNA. RE: inbouwapparatuur verwijderen.


Kan iemand me vertellen hoe ik deze inbouw - magnetron kan uitbouwen, lees, naar voren schuiven? Hoe bouw je een magnetron of oven in? Haal nu het apparaat eruit door hem naar voren te trekken. Let hierbij wel op, want deze apparaten zijn behoorlijk zwaar en kunnen scherpe randen hebben. Daarnaast moet je de stekker er ook nog uit trekken.


Vandaar dat je echt personen nodig hebt om een inbouw oven of magnetron te vervangen. Een inbouwmagnetron is in principe een gewone magnetron in een kast. Ik neem aan dat er een ombouwrooster inzit die bestaan meestal uit aluminium standers die gedemonteerd kunnen worden met schroeven.


Als je de schroeven eruit haalt kun je de magnetron eruit halen. De inbouwmagnetron krijg je eruit door in de hoeken van het rooster de plugjes eruit te halen (goed kijken wat ze zitten goed weggewerkt in de bovenste en onderst gleuf van het voorzetraam. Achter deze plugjes zitten de (4) schroeven. Voor het uitraaien van die schroefjes moest ik wel de la eronder eruithalen.


Misschien heb je er wat aan. De deur gesloten houden om eventuele vlammen te doven. Problemen met inbouwen ? Aeg magnetron warmt niet. Mijn inbouw microgolf is opeens gestopt met warmen Lees reacties. Je kunt de combi- magnetron even uit elkaar halen om de elektronica te controleren.


Vaak is dit echter wel een . Magnetrons , Gebruikt, Inbouw , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Bij gebruik ovenfunctie springt aardlekschakelaar eruit. Mogelijk eenvoudig te repareren voor de liefhebber . In geval van een Bosch Siemens (meestal een inbouwmagnetron ) gaan bij het aanzetten van het magnetron gedeelte na enkele seconden de stoppen eruit.


Bij het werken aan een Magnetron kan er sprake zijn van hoogspanning en dus is het werken eraan levensgevaarlijk als je. Oude eruit halen en er mee naar een onderdelen shop gaan. Aangezien etna zelf geen producent is(waarschijnlijk is het een samsung) ,is dit zeker de moeite waard om te bekijken. Scheelt u mogelijk een hoop in de kosten. Tevens zijn er universele elementen . Oude machine er uit halen en opbouw deur verwijderen.


Dit noemen wij inbouwen van een apparaat. Dit wordt mits anders vermeld op uw opdrachtbon apart berekend. De kosten hiervan zijn: €75. Inbouw afwasmachine eruit halen ( keuken ), krijg ik niet los. Nieuwe deur, zoals boven koffie apparaat, is aanwezig.


Demontage en afvoer: Koelkast Vaatwasser Oven en kookplaat combi magnetron. Lees beslist de gebruiks- en montage- handleiding voordat u uw apparaat plaatst, installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en u. Les voor de volgende keer: kapotte dingen eruit halen ,proberen te repareren.


Kan dit niet dan hebt u dus de maten bij de hand en kunt u naar iedere electroshop die deze dingen verkoopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts