dinsdag 22 augustus 2017

Hondenuitlaatservice prijzen

Prijslijst Uitlaatservice Sammie Utrecht. U krijgt dan een stempelkaart waarop u kunt zien hoeveel wandelingen u nog tegoed heeft. Een losse wandeling of een rit van de kaart kan nog . Wat mag een hondenuitlaatservice kosten en wat mag je verwachten.


Wat zijn jullie ervaringen. Ja de vraag is helder en ben benieuwd.

Ik heb ook een hondenuitlaat en die neemt alleen de honden prive mee dus geen echte groep, heerlijk, gewoon aandacht voor mijn honden. De hond gaat mee met de groepswandeling. De groepen zijn klein en bestaan uit gemiddeld tot honden per groep. Al met al een goede wandeling waarin uw hond al zijn energie kwijt kan.


Wij maken een eerlijk prijsonderscheid voor onze honden uitlaat en de lange wandelingen. Handleiding voor het zoeken van een goede uitlaatservice. Als eerste staat de prijs of prijsrange vermel het gaat hier om de prijs voor honden die met enige regelmaat mee gaan met de groepswandeling.


Tenzij staat vermeld dat het om een individuele uitlaatservice gaat.

Wanneer u meer dan kilometer buiten Hoorn woont, wordt er € per kilometer in rekening gebracht. Mocht u twijfel hebben of ik bij u langskom, bel of mail mij gerust. Per hond is de prijs van een wandeling € 1-. Alle prijzen zijn inclusief BTW.


Als de hond meer dan keer per week meegaat dan is de prijs € 1- iedere keer. Een hondenuitlaatservice waar de hond echt hond mag zijn en samen met andere honden mag genieten van een wandeling in mooie gebieden. U kunt kiezen voor losse tarieven of de voordelige maandabonnementen. Heeft u een betrouwbare dierenoppas of hondenuitlater nodig? Dan verzorg ik ze met liefde.


Prijzen : hondenuitlaatservice : €9. Onze hondenuitlaatservice is uitgegroeid tot één van de grootste hondenuitlaatservices van Utrecht en omstreken. Voor meer informatie over de tarieven , zie deze pagina: Tarieven.


Past op: grote en kleine honden . U vind hier het grootste overzicht van hondenuitlaatservices in Goes. Hondenschool Jake in Wassenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts