vrijdag 11 augustus 2017

Gram diepvrieskist

Koop of Verkoop gram diepvrieskist op Marktplaats. Vind gram diepvrieskist op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koelers en vriezers voor de Bakkerij. Gram koelkasten en vrieskasten . Bakkerij en banket vragen om speciale koelers en vriezers.


Snel vriezen van deegproducten. Product ontdooi functie. Normale of droge werking . Lease deze GRAM DIEPVRIESKIST CF S. GastroRent biedt u de mogelijkheid tot het leasen van dit artikel. Onder voorbehoud van een akkoord na toetsing biedt leasen u- als financieringsinstrument- een aantal bijzondere voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand: Prijsvoorbeeld bij maanden in looptijd . Opslag diepvriesprodukten voor Grootverbruik.


De ijsconservator is ook leverbaar met een eutectsysteem. De diepvrieskist heeft dan geen stroom nodig. Uit staalplaat opgebouwd en voorzien van een roestvast stalen deksel. Om de diepvrieskist eenvoudig schoon te maken heeft deze . Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK.


Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. Type: CF S Merk: Gram. Diepvrieskist 4liter. U moet inloggen om te bieden!


U kunt GRATIS inschrijven door op de . Kleine elektrische boiler. CO2-uitstoot per maand (kg)1. Bij een uitstoot van 6gr COper kWh. Vergelijk en koop hier uw Kastdiepvriezer.


Balansscharnierdeksel met slot, wateruitloop en draadmanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts