dinsdag 29 augustus 2017

Opleiding incassomedewerker

Wil je incassomedewerker worden? Hier lees je wat een incassomedewerker is, wat een incassomedewerker doet,. Als aanvulling op een van deze opleiding zijn er enkele relevante post-mbo en . Bekijk online vacatures opleiding in de branche incassomedewerker op de grootste vacaturebank van Nederland. Deze MBO- opleiding is dé erkende beroepsopleiding voor de juridisch medewerker in de.


Ik wil graag aan het werk als incassomedewerker. Ontdek of dit beroep bij je past. Specialisten op juridisch gebied zijn in de meeste organisaties niet meer weg te denken. Toetsen van nieuwe arbeidsvoorwaarden, beoordelen van een klacht, . Uw cliënten kunnen informeren over schuldhulpverlening?


Volg de cursus Schuldhulpverlening voor incassomedewerkers bij Inholland Academy. Het doel van de Cursus huurincasso voor incassomedewerkers van een woningcorporatie is kennis te vergaren over de juridische kaders rondom huurincasso. Je beschikt bij voorkeur over een HBO opleiding in een juridische richting. Tijdens de cursus Medewerker debiteurenbeheer doe je algemene boekhoudkundige kennis en gespecialiseerde kennis over het debiteurenbeheer op. Ook mensen met een HBO- opleiding kunnen als incassomedewerker werken.


Vindt u opleiding en ontwikkeling belangrijk? Op deze training zijn ook ervaren incassomedewerkers en juristen welkom. Incassomedewerker Finance, uur.


De opleiding Juridisch hecht veel waarde aan een goed contact met het. Geert Kleingel werkzaam als incassomedewerker bij een bureau . De voornaamste taak van een incasso medewerker is het incasseren van openstaande. Aanvullende opleidingen die wij de young professionals bieden zijn:.


In deze opleiding Huurachterstanden die samen met het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) wordt verzorg krijgt u inzicht in het rendement van . Wij krijgen dikwijls terug van studenten dat ze door deze opleiding met een totaal andere blik naar. Meld je aan voor deze opleiding. In de mbo-4- opleiding Bedrijfsadministrateur leer je hoe je financiële gegevens op. Vacature – incassomedewerker vestiging Zwolle.


Afgeronde MBO opleiding , bij voorkeur in de juridische richting. Voor onze vestiging in Leiden zijn wij op zoek naar een incassomedewerker. Er is niets sociaals aan het uit huis zetten van mensen of mensen op extra kosten jagen als ze hun huur niet kunnen betalen.


Lees verder en schrijf je in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts