donderdag 10 augustus 2017

Kantine huren zwijndrecht

Een warm onthaal, een onberispelijke service, uitgebreide parkeermogelijkheden en een goede. Zaalverhuur in Zwijndrecht. Een zaal huren in Zwijndrecht voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft?


Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Zwijndrecht. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie. Rookruimte binnen en buiten!


Check ook eens bij onze activiteiten. Ook voor catering van diverse verse produkten kunt u bij ons. Het Hervormd Jeugdcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht beschikt over diverse zalen voor vergaderingen en bijeenkomsten. Voor groepen tot personen zijn er twee vergaderruimtes beschikbaar.


In deze zaal kunt u bijvoorbeeld ook met gemak . Ontbrekend: zwijndrecht. Feestzaal Flores, Zwijndrecht. Het gemeentelijke sportcentrum vind je aan de Fortlaan 10. Er is een ruime parking.


Open van maandag tot zaterdag: 9-u. Gesloten op wettelijke feestdagen en van juli t. Huur bedrijfsruimte op Daltonstraat te. Aanbiedende partij: Waltmann Bedrijfshuisvesting. Bouwaard: - Onderheide betonnen fundering;. Sportaccommodatie Heer Oudelands Ambacht.


Sporthal De Develhal, Parklaan Zwijndrecht. De zaal is tevens in delen te huur. Hotel ARA is prachtig gelegen, middenin het prachtige natuurgebied van Zwijndrecht en direct aan de Oude Maas. DJ zal daar zelf alles moeten verzorgen en mag spelen met een maximum van Db. Dordrecht en Rotterdam zijn op 10.


Uiteraard kunnen wij wel achtergrond muziek verzorgen. Indien u een spetterend groot feest wilt met een live band en dansvloer verwijzen wij u graag naar onze andere locatie Palm Party House te Zwijndrecht. Je kunt ook daar in de buurt vast wel grote party-tenten huren en van die statafels. Vergaderen in historische kerken in het centrum van Utrecht.


Twee inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten zoals congressen, workshops, trainingen of vergaderingen. De zalen zijn geschikt voor groepen van tot 2personen. Zichtlocatie - Solitair kantoorpand - Eigen parkeerplaatsen.


De representatieve kantoorruimte is verdeeld over lagen en voorzien van receptiebalie, telefooncentrale, kantine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts