vrijdag 25 augustus 2017

Plastic flessenrek curver

Vind flessenrek curver op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Curver Flessendrager - Grijs. Ik raad dit product aan. Jammer dat dit nergens meer in huishoudelijke winkels te koop is.


Vond je dit een nuttige review? Vele aanbiedingen bij bol. Vershouddozen worden vaak gebruikt voor in de keuken maar zijn ook zeker ideaal voor onderweg of voor op het werk.


Overal genieten van een verse . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Lichte sporen van normaal gebruik. Lees onze blog Opbergen. Daar vind je vele leuke trucjes en tips om altijd een opgeruimde woning te hebben. Gedecoreerde plastic opbergdozen, keukenafvalbakken voorzien van afdruipbakjes, voedselopbergdozen en isothermische flessen.


De onderkant is gemerkt met Emsa. De set bestaat uit een serie van vier bekers in de kleuren geel, roo groen, donkerblauw. Echt mooie items voor in een retro keuken!


Mooie vintage conditie met normale gebruikssporen. Kies voor het Koziol Set-Up flessenrek en berg je flessen netjes op. Dit rek is geschikt voor wijnflessen, maar je kunt er ook andere flessen in kwijt. Het flessenrek is een echt organisatietalent en het ideale opbergmeubel voor wijn-, water- en limonadeflessen. De afzonderlijke modules bieden door het materiaal en de . Gaaf flessenrek uit de jaren zeventig in stemmig geel.


Hij is licht versleten door het gebruik maar nog goed bruikbaar. Cool bottle container from the seventies. Hij heeft een stevige handgreep en meerdere flessendragers zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven. Alle drie hebben lang op zolder gestaan. Ziekenbeker Ø70-H140mm-200ml.


Allibert afvalbakje 2L- 20x15x12cm. Geschikt voor flessen. Ondanks dat het flessenrek van kunststof is, is hij erg stevig. In nette gebruikte staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts